OVER ONS

aangenaam!

BLOG

laatste nieuws!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

Je eigen crosstrainer in Lummen om thuis te sporten

Je eigen crosstrainer in Lummen om thuis te sporten

Je eigen crosstrainer in Lummen om thuis te sporten Je conditie op peil houden in de vertrouwde omgeving van je eigen huis? Je bent alvast goed op weg met de aanschaf van een crosstrainer in Lummen! Bij Fitness Specialist kies je uit een uitgebreid assort
Sole Fitness E25 Crosstrainer
Je conditie op peil houden in de vertrouwde omgeving van je eigen huis? Je bent alvast goed op weg met de aanschaf van een crosstrainer in Lummen! Bij Fitness Specialist kies je uit een uitgebreid assortiment fitnesstoestellen: We helpen je bovendien met de aanpak van je training of revalidatie. Kom hiervoor gerust langs in onze showroom. Een sportieve start maken, dat doe je bij Fitness Specialist.

Je crosstrainer in Lummen laten leveren

Bij Fitness Specialist koop fitnesstoestellen zowel in de webshop als in de showroom. Maar wat dan nadat je je crosstrainer in Lummen aangekocht hebt? Het toestel is groot, zwaar en je moet handig zijn om de installatie probleemloos te laten verlopen. Houdt dit je tegen? Dat begrijpen we. Maar maak je geen zorgen, we schieten je met alle plezier te hulp! Je kan namelijk rekenen op onze eigen bezorgings- en montagedienst, die maar wat graag het zware werk van je overneemt. We contacteren je om een afspraak te maken en voor je het weet staat je fitnesstoestel te blinken in je woning.
crosstrainer fitness specialist man

Een crosstrainer in Lummen, één en al voordelen

Jouw crosstrainer in Lummen is een cardio fitnesstoestel. Hiermee groeit je je conditie door te trainen op je hartslag. En dat is meteen het grootste voordeel van dit apparaat: je conditie op peil houden. Vaak wordt er bij een crosstrainer gedacht aan sporten in de gym. Dat is echter niet voor iedereen vanzelfsprekend: sommigen vinden bijvoorbeeld de verplaatsing ernaartoe of de kostprijs van een abonnement een afknapper. Koop je fitnesstoestel bij Fitness Specialist en train gewoon in je eigen living, slaapkamer of bureau, wanneer je wil. Enkele sporttips om gezond en fit te blijven, dat krijg je er bij de aankoop van een crosstrainer trouwens bij in onze showroom.

De beste crosstrainer in Lummen kiezen

Een crosstrainer in Lummen, kiezen, je weet soms niet waar te beginnen.
  • Er is een zeer groot aanbod.
  • Er zijn zowel basismodellen als meer geavanceerde.
  • De prijzen schommelen sterk.
Je kan gelukkig rekenen op de grondige expertise van Fitness Specialist. We verwelkomen je in onze showroom. Daar geven we je alle uitleg over onze verkrijgbare modellen en merken (zoals Bowflex, Finnlo en Nautilus), hoe zo’n toestel werkt, de prijscategorieën, noem maar op!

Ga jij de sportieve uitdaging aan?

Klaar om een gezonde en sportieve wending aan je leven te geven? Dan dien je enkel nog een geschikt toestel uit te zoeken Neem alvast een kijkje in ons online aanbod en kom langs in onze showroom voor de beste crosstrainer in Lummen. We bespreken je verwachtingen, waarna je tijdens het hele aankoopproces op ons kan rekenen. Ontvang je liever op voorhand wat informatie? Je bereikt ons via +32 (0)11 76 15 48 of info@fitnessspecialist.be.