OVER ONS

aangenaam!

BLOG

laatste nieuws!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

Fitness Specialist: de beste hometrainers van Zellik

Hometrainers

Uren
Minuten
Seconden

Inspiratie & referenties

Speel je met de gedachte om een professionele hometrainer aan te schaffen om thuis in Zellik aan je conditie te werken? Twijfel dan niet om voor de kwaliteit van Fitness Specialist te gaan. Met al meer dan 15 jaar ervaring op de teller, weten wij als geen ander welk toestel het beste bij je past. Kom gerust langs in onze showroom om jouw trainings- of revalidatievoorkeuren voor te leggen aan onze specialisten. Aan de hand van jouw wensen gaan we samen op zoek naar de hometrainer die daar het beste bij aansluit. Laat je op voorhand alvast inspireren door onze webshop.

Hou je conditie op peil met een hometrainer bij je thuis in Zellik

Met een hometrainer werk je gemakkelijk aan je conditie vanuit je woonkamer, bureau of slaapkamer in Zellik. Hieronder sommen we een paar voordelen voor je op:
  • Op ieder moment van de dag trainen? Dat kan met een hometrainer.
  • Je bent niet afhankelijk van het weer en hoeft geen rekening te houden met openingstijden van bijvoorbeeld de gym.
  • Je kan gewoon trainen tijdens het bekijken van je favoriete serie of terwijl je een telefoontje pleegt.
  • Een hometrainer is de perfecte oplossing voor wie een druk leven wil combineren met een gezonde portie beweging.

Gratis levering van je hometrainer in Zellik

Is het vervoeren en installeren van de hometrainer iets waar je tegenop kijkt? Daar hebben we begrip voor. Gelukkig heeft Fitness Specialist een uitstekende service en komen we jouw toestel – ongeacht of het nu gaat om een hometrainer, loopband of crosstrainer gratis leveren in Zellik. Over het vervoer hoef je dus in ieder geval niet wakker te liggen. Het installeren zelf kan je ook met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Zo ben je zeker dat alles juist is afgesteld en hoef je niet in te zitten met het beschadigen van je vloer of muren.
hometrainer living vrouw

De beste hometrainers? Die vind je bij Fitness Specialist

Van plan een hometrainer te kopen? Dan wil je natuurlijk dat het de investering waard is. We garanderen het je: de beste hometrainers, vind je bij ons.
  • Bij Fitness Specialist bieden we je enkel A-merken van verschillende prijsklassen aan. Nautilus, Finnlo, Flow Fitness en Toorx zijn enkele merken die je bij ons terugvindt.
  • Zowel beginnende als professionele sporters kunnen terecht bij ons.
  • Fitness Specialist zorgt ervoor dat de hometrainer die bij jou in Zellik komt te staan, volledig aansluit bij je behoeften.

Durf jij de uitdaging aan te gaan?

Twijfels over welk toestel er nu echt helemaal bij je past? Kijk alvast eens tussen ons online assortiment en voel je vrij om langs te komen in een showroom om meer advies te vragen. Door jouw prioriteiten en budget in kaart te brengen, vinden we gegarandeerd het juiste toestel voor jou. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze en staan klaar om je doorheen het hele aankoop- en installatietraject te begeleiden. Heb je wat meer informatie nodig? Via info@fitnessspecialist.be of via +32 11 76 15 48 kan je ons bereiken. Hopelijk tot snel!

Fitness Specialist: de beste hometrainers van Zellik

Uren
Minuten
Seconden