OVER ONS

aangenaam!

BLOG

laatste nieuws!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

Hometrainer kopen in Wilsele? Fitness Specialist is de beste keuze

Hometrainers

Uren
Minuten
Seconden

Inspiratie & referenties

Overweeg je de aanschaf van een professionele hometrainer om thuis in Wilsele aan je conditie te werken? Kies dan zonder twijfel voor de kwaliteit van Fitness Specialist. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij perfect welk toestel bij je past. Leg jouw trainings- of revalidatievoorkeuren gerust voor aan een specialist in onze showroom. De hometrainer die daar het beste bij aansluit, vinden we samen. Kijk gerust al even rond op onze webshop voor meer inspiratie.

Het juiste adres voor de beste hometrainers

Wie een hometrainer aanschaft, wil natuurlijk waar voor z’n geld krijgen. We garanderen het je: de beste hometrainers, vind je bij ons.
  • Fitness Specialist biedt enkel topmerken van verschillende prijsklassen aan. Onder andere toestellen van Nautilus, Finnlo, Flow Fitness en Toorx vind je bij ons terug.
  • Bij ons is iedereen meer dan welkom. Zowel beginnende als ervaren sporters.
  • Onze specialisten zorgen ervoor dat de hometrainer die bij jou in Wilsele komt te staan volledig aansluit bij je behoeften, waar die ook mogen liggen.

Je conditie op peil houden met een hometrainer bij je thuis in Wilsele

Met een hometrainer is het gemakkelijk om vanuit je living, bureau of slaapkamer in Wilsele te werken aan je conditie. Enkele voordelen voor je op een rijtje:
  • Trainen met een hometrainer, dat kan op ieder moment van de dag.
  • Het weer of de openingstijden van bijvoorbeeld de gym, zijn nooit meer een obstakel.
  • Verder laat een hometrainer je ook gemakkelijk toe te multitasken: je kan gewoon trappen terwijl je een telefoontje pleegt of tijdens het bekijken van je favoriete serie.
  • Een hometrainer is perfect voor wie een druk leven wil combineren met een gezonde portie beweging.
hometrainer stuur

Gratis levering van je hometrainer in Wilsele

Doet het vervoeren en de installatie van een groot toestel als een hometrainer, je twijfelen over de aankoop? Daar hebben we begrip voor. Gelukkig heeft Fitness Specialist een uitstekende service en komen we jouw toestel – ongeacht of het nu gaat om een hometrainer, loopband of crosstrainer gratis leveren in Wilsele. Over het vervoer hoef je dus in ieder geval niet wakker te liggen. Het installeren zelf kan je ook met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Je muren en vloer blijven zo schadevrij en we zorgen ervoor dat het toestel juist is afgesteld.

Durf jij de uitdaging aan te gaan?

Vastbesloten aan je conditie te werken, maar nog twijfels over welke hometrainer nu echt bij je past? Neem alvast een kijkje tussen ons online assortiment en kom gerust langs in de showroom om jouw wensen met een specialist te bespreken. We houden jouw voorkeuren en budget steeds in het achterhoofd en gaan aan de hand daarvan op zoek naar het ideale toestel voor jou. We hebben voor elk wat wils en staan klaar om je doorheen het hele aankoop- en installatietraject te begeleiden. Meer info nodig? Mail naar info@fitnessspecialist.be of bel op het nummer +32 11 76 15 48. Hopelijk tot snel!

Hometrainer kopen in Wilsele? Fitness Specialist is de beste keuze

Uren
Minuten
Seconden