OVER ONS

aangenaam!

BLOG

laatste nieuws!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

Fitness Specialist: de beste hometrainers van Vissenaken

Hometrainers

Uren
Minuten
Seconden

Inspiratie & referenties

Zou je graag een professionele hometrainer hebben om thuis in Vissenaken aan je conditie te werken? Ga dan zonder twijfel voor de kwaliteit van Fitness Specialist. We hebben al meer dan 15 jaar ervaring en weten dus perfect welk toestel bij je past. Leg jouw trainings- of revalidatiebehoeften gerust voor aan een specialist in onze showroom. Samen gaan we op zoek naar een hometrainer die daar het beste bij aansluit. Neem op voorhand gerust al een kijkje op onze webshop.

Gratis levering van je hometrainer in Vissenaken

Zie je het vervoeren en installeren van de hometrainer niet zitten? Daar kunnen we inkomen. Gelukkig biedt Fitness Specialist een uitstekende service aan en komen we je toestel – ongeacht of het nu gaat om een hometrainer, loopband of crosstrainer – gratis in Vissenaken leveren. Zo hoef je in ieder geval al geen vervoer te regelen. En ook de installatie van je hometrainer kan je met een gerust hart aan ons overlaten. Zo ben je zeker dat alles juist is afgesteld en hoef je niet in te zitten met het aantasten van je vloer of muren.

De beste hometrainers vind je bij Fitness Specialist

Van plan een hometrainer te kopen? Dan wil je natuurlijk dat het de investering waard is. Wil je gegarandeerde topkwaliteit, dan ben je bij Fitness Specialist aan het juiste adres.
  • Fitness Specialist biedt enkel topmerken van verschillende prijsklassen aan. Onder andere toestellen van Nautilus, Finnlo, Flow Fitness en Toorx vind je bij ons terug.
  • Bij ons is iedereen meer dan welkom. Zowel startende als ervaren sporters.
  • Ongeacht waar je voorkeuren liggen, onze specialisten zorgen ervoor dat de hometrainer die bij jou in Vissenaken komt te staan volledig aansluit bij je behoeften.
hometrainer grijs

Met een hometrainer bij je thuis in Vissenaken hou je je conditie op peil

Vanuit je woonkamer, bureau of slaapkamer in Vissenaken werken aan je conditie? Een hometrainer is er ideaal voor. Enkele voordelen voor je op een rijtje:
  • Met een hometrainer kan je op ieder moment van de dag trainen.
  • Met het weer of openingstijden van bijvoorbeeld de gym, hoef je niet langer rekening te houden.
  • Sterker nog, met een hometrainer kan je gemakkelijk multitasken: je kan gewoon trappen tijdens het bekijken van je favoriete serie of wanneer je een telefoontje pleegt.
  • Dé perfecte oplossing voor wie het druk heeft, maar toch graag in beweging blijft.

Klaar voor de uitdaging?

Klaar om te werken aan je conditie, maar nog twijfels over welke hometrainer nu echt bij je past? Voel je vrij om alvast eens te scrollen door ons online assortiment en langs te komen in de showroom om je voorkeuren te bespreken met een specialist. In ieder geval vormen jouw budget en prioriteit de basis voor het vinden van het juiste toestel. We begeleiden je graag doorheen het hele aankoop- en installatietraject. Kan je wat meer informatie gebruiken? Via info@fitnessspecialist.be of +32 11 76 15 48 bereik je ons. Hopelijk tot snel!

Fitness Specialist: de beste hometrainers van Vissenaken

Uren
Minuten
Seconden