OVER ONS

aangenaam!

BLOG

laatste nieuws!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

Fitness Specialist: de beste hometrainers van Nieuwenrode

Hometrainers

Uren
Minuten
Seconden

Inspiratie & referenties

Overweeg je de aanschaf van een professionele hometrainer om thuis in Nieuwenrode aan je conditie te werken? Kies dan zonder twijfel voor de kwaliteit van Fitness Specialist. We weten dankzij onze jarenlange ervaring perfect welk toestel bij je past. Leg jouw trainings- of revalidatievoorkeuren gerust voor aan een specialist in onze showroom. Samen gaan we op zoek naar een hometrainer die daar het beste bij aansluit. Wie graag op voorhand al een kijkje neemt tussen ons aanbod, kan terecht op onze webshop.

De beste hometrainers vind je bij Fitness Specialist

Wie van plan is een hometrainer te kopen, wil natuurlijk waar voor z’n geld. We garanderen het je: de beste hometrainers, vind je bij ons.
  • Fitness Specialist biedt enkel topmerken aan binnen verschillende prijsklassen. Denk maar aan hometrainers van Nautilus, Finnlo, Flow Fitness en Toorx.
  • Bij ons is iedereen meer dan welkom. Zowel beginnende als ervaren sporters.
  • Onze adviseurs zorgen ervoor dat de hometrainer die bij jou in Nieuwenrode komt te staan volledig aansluit bij je behoeften, waar die ook mogen liggen.

Fitness Specialist levert jouw hometrainer gratis in Nieuwenrode

Doet het vervoeren en de installatie van een groot toestel als een hometrainer, je twijfelen over de aankoop? Dat begrijpen we. Bij Fitness Specialist hoef je er gelukkig niet mee in te zitten. We bieden een uitstekende service aan en komen je toestel – ongeacht of het nu gaat om een hometrainer, loopband of crosstrainer gratis leveren in Nieuwenrode. Over het vervoer hoef je je dus geen zorgen te maken. Indien gewenst kunnen we daarnaast ook de installatie voor je doen. Zo ben je zeker dat alles juist is afgesteld en hoef je niet in te zitten met het aantasten van je vloer of muren.
hometrainer living vrouw

Je conditie op peil houden met een hometrainer bij je thuis in Nieuwenrode

Een hometrainer is het ideale fitnesstoestel om vanuit je woonkamer, bureau of slaapkamer in Nieuwenrode te werken aan je conditie. Hieronder een paar voordelen op een rijtje:
  • Met een hometrainer kan je op ieder moment van de dag trainen.
  • Met openingstijden van bijvoorbeeld de gym of het weer, hoef je niet langer rekening te houden.
  • En ook voor de multitaskers onder ons is een hometrainer perfect: je kan gewoon trappen tijdens het bekijken van je favoriete serie of terwijl je aan de telefoon hangt.
  • Een hometrainer is de perfecte oplossing voor wie een druk leven wil combineren met een gezonde portie beweging.

Durf jij de uitdaging aan te gaan?

Vastbesloten aan je conditie te werken, maar nog twijfels over welke hometrainer nu echt bij je past? Voel je vrij om langs te komen in onze showroom om je voorkeuren te bespreken met een specialist en scrol op voorhand alvast eens door ons online assortiment. We houden jouw voorkeuren en budget steeds in het achterhoofd en gaan aan de hand daarvan op zoek naar het ideale toestel voor jou. Voor iedereen hebben we wel wat in de aanbieding en daarnaast staan we altijd klaar om je doorheen het hele aankoop- en installatietraject te begeleiden Heb je wat meer info nodig? Je bereikt ons via info@fitnessspecialist.be of op +32 11 76 15 48. Tot snel!

Fitness Specialist: de beste hometrainers van Nieuwenrode

Uren
Minuten
Seconden