OVER ONS

aangenaam!

BLOG

laatste nieuws!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

De beste hometrainers van Hoevenen koop je bij Fitness Specialist

Hometrainers

Uren
Minuten
Seconden

Inspiratie & referenties

Sta je te popelen om een professionele hometrainer aan te schaffen en thuis in Hoevenen aan je conditie te werken? Ga dan zonder twijfel voor de kwaliteit van Fitness Specialist. We weten dankzij onze jarenlange ervaring perfect welk toestel bij je past. Kom gerust langs in onze showroom om jouw trainings- of revalidatievoorkeuren voor te leggen aan onze specialisten. Op basis daarvan gaan we samen op zoek naar de geschikte hometrainer. Kijk gerust al even rond op onze webshop voor meer inspiratie.

Je conditie op peil houden met een hometrainer bij je thuis in Hoevenen

Met een hometrainer werk je gemakkelijk aan je conditie vanuit je living, bureau of slaapkamer in Hoevenen. Hieronder een paar voordelen op een rijtje:
  • Trainen met een hometrainer kan je op ieder moment van de dag doen.
  • Met het weer of openingstijden van bijvoorbeeld de gym, hoef je niet langer rekening te houden.
  • Verder laat een hometrainer je ook gemakkelijk toe te multitasken: je kan gewoon trappen terwijl je een telefoontje pleegt of tijdens het bekijken van je favoriete serie.
  • Voor wie een druk leven wil combineren met een gezonde portie beweging is een hometrainer dé perfecte oplossing.

Gratis levering van je hometrainer in Hoevenen

Zie je het vervoeren en installeren van de hometrainer niet zitten? Daar kunnen we inkomen. Bij Fitness Specialist hoef je er gelukkig niet mee in te zitten. We bieden een uitstekende service aan en komen je toestel – ongeacht of het nu gaat om een hometrainer, loopband of crosstrainer gratis leveren in Hoevenen. Over het vervoer hoef je dus in ieder geval niet wakker te liggen. Ook de installatie kan je met een gerust hart aan ons overlaten. We stellen het toestel op de juiste manier af en zorgen ervoor dat je vloer en muren schadevrij blijven.
hometrainer stuur

De beste hometrainers? Die vind je bij Fitness Specialist

Als je van plan bent een hometrainer aan te schaffen, dan wil je natuurlijk waar voor je geld. We garanderen het je: de beste hometrainers, vind je bij ons.
  • Bij Fitness Specialist bieden we je enkel topmerken van verschillende prijsklassen aan. Nautilus, Finnlo, Flow Fitness en Toorx zijn enkele merken die je bij ons terugvindt.
  • Bij ons is iedereen meer dan welkom. Zowel startende als ervaren sporters.
  • Fitness Specialist zorgt ervoor dat de hometrainer die bij jou in Hoevenen komt te staan, volledig aansluit bij je behoeften.

Durf jij de uitdaging aan te gaan?

Vastbesloten aan je conditie te werken, maar nog twijfels over welke hometrainer nu echt bij je past? Voel je vrij om langs te komen in onze showroom om je voorkeuren te bespreken met een specialist en scrol op voorhand alvast eens door ons online assortiment. We houden jouw wensen en budget steeds in het achterhoofd en gaan aan de hand daarvan op zoek naar het ideale toestel voor jou. Voor iedereen hebben we wel wat in de aanbieding en daarnaast staan we altijd klaar om je doorheen het hele aankoop- en installatietraject te begeleiden Meer info nodig? Mailen doe je naar info@fitnessspecialist.be en bellen kan op het nummer +32 11 76 15 48. Tot binnenkort!

De beste hometrainers van Hoevenen koop je bij Fitness Specialist

Uren
Minuten
Seconden