OVER ONS

aangenaam!

BLOG

laatste nieuws!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

De beste hometrainers van Elingen koop je bij Fitness Specialist

Hometrainers

Uren
Minuten
Seconden

Inspiratie & referenties

Popel je om een professionele hometrainer aan te schaffen en thuis in Elingen aan je conditie te werken? Dan is Fitness Specialist de beste keuze. We hebben al meer dan 15 jaar ervaring en weten dus perfect welk toestel bij je past. Kom gerust langs in onze showroom om jouw trainings- of revalidatievoorkeuren te bespreken met een specialist. Dan gaan we samen op zoek naar een hometrainer die daar het beste bij aansluit. Wie graag op voorhand al een kijkje neemt tussen ons aanbod, kan terecht op onze webshop.

Jouw hometrainer gratis in Elingen geleverd

Zie je het vervoeren en installeren van de hometrainer niet zitten? Dat begrijpen we. Gelukkig heeft Fitness Specialist een uitstekende service en komen we jouw toestel – ongeacht of het nu gaat om een hometrainer, loopband of crosstrainer gratis leveren in Elingen. Over het vervoer hoef je dus in ieder geval niet wakker te liggen. De installatie van je hometrainer kan je ook met een gerust hart aan ons overlaten. Op die manier ben je er zeker van dat alles juist is afgesteld en blijven je muren en vloer onbeschadigd.

Het juiste adres voor de beste hometrainers

Wie een hometrainer aanschaft, wil natuurlijk waar voor z’n geld krijgen. Maak het jezelf gemakkelijk en doe beroep op Fitness Specialist voor de beste kwaliteit.
  • Fitness Specialist biedt enkel A-merken van verschillende prijsklassen aan. Onder andere toestellen van Nautilus, Finnlo, Flow Fitness en Toorx vind je bij ons terug.
  • Zowel als professionele of beginnende sporter kan je bij ons terecht.
  • De hometrainer die bij jou in Elingen komt te staan, zal hoe dan ook volledig passen bij jouw behoeften.
hometrainer stuur

Met een hometrainer bij je thuis in Elingen hou je je conditie op peil

Als je het ideale fitnesstoestel moet kiezen, dan ga je voor een hometrainer waarmee je vanuit je living, bureau of slaapkamer in Elingen gemakkelijk kan werken aan je conditie. Enkele voordelen voor je op een rijtje:
  • Op ieder moment van de dag trainen? Dat kan met een hometrainer.
  • Over het weer of de openingstijden van de gym hoef je je dus nooit meer zorgen te maken.
  • Verder laat een hometrainer je ook gemakkelijk toe te multitasken: je kan gewoon trappen terwijl je een telefoontje pleegt of tijdens het bekijken van je favoriete serie.
  • Voor wie in het dagelijkse leven weinig tijd heeft, maar toch graag in beweging blijft is het de perfecte oplossing.

Durf jij de uitdaging aan te gaan?

Twijfels over welk toestel er nu echt helemaal bij je past? Kom je wensen gerust bespreken met een van onze specialisten in de showroom en scrol alvast eens door ons online assortiment. Aan de hand van je wensen en budget vinden we ongetwijfeld het juiste toestel voor jou. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze en staan klaar om je doorheen het hele aankoop- en installatietraject te begeleiden. Graag wat meer info? Via info@fitnessspecialist.be of +32 11 76 15 48 bereik je ons. Hopelijk tot snel!

De beste hometrainers van Elingen koop je bij Fitness Specialist

Uren
Minuten
Seconden