OVER ONS

aangenaam!

BLOG

laatste nieuws!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

De beste hometrainers voor bij je thuis in Assent

Hometrainers

Uren
Minuten
Seconden

Inspiratie & referenties

Wil je graag een professionele hometrainer om thuis in Assent aan je conditie te werken? Dan is Fitness Specialist de beste keuze. We weten dankzij onze jarenlange ervaring perfect welk toestel bij je past. Kom gerust langs in onze showroom om jouw trainings- of revalidatiebehoeften te bespreken. De hometrainer die daar het beste bij aansluit, vinden we samen. Laat je op voorhand alvast inspireren door onze webshop.

Hou je conditie op peil met een hometrainer bij je thuis in Assent

Een hometrainer is het ideale fitnesstoestel om vanuit je living, bureau of slaapkamer in Assent te werken aan je conditie. Hieronder een paar voordelen op een rijtje:
  • Trainen met een hometrainer kan je op ieder moment van de dag doen.
  • Je hoeft geen rekening te houden met openingsuren van bijvoorbeeld de gym en bent niet afhankelijk van het weer.
  • En ook voor de multitaskers onder ons is een hometrainer perfect: je kan gewoon trappen tijdens het bekijken van je favoriete serie of terwijl je aan de telefoon hangt.
  • Dé perfecte oplossing voor wie het druk heeft, maar toch graag in beweging blijft.

Gratis levering van je hometrainer in Assent

Vormen het vervoeren en installeren van een groot toestel als een hometrainer een struikelblok bij de aankoop? Daar hebben we begrip voor. Gelukkig hoef je er bij Fitness Specialist niet mee in te zitten. Wij bieden een uitstekende service aan en komen jouw toestel – ongeacht of het nu gaat om een loopband, hometrainer of crosstrainer gratis leveren in Assent. Over het vervoer hoef je je dus geen zorgen te maken. Indien gewenst kunnen we daarnaast ook de installatie voor je doen. We stellen het toestel op de juiste manier af en zorgen ervoor dat je vloer en muren schadevrij blijven.
hometrainer stuur

Het juiste adres voor de beste hometrainers

Een hometrainer aanschaffen, dat doe je niet zomaar. Je wil dat het de investering waard is. Wil je gegarandeerde topkwaliteit, dan ben je bij Fitness Specialist aan het juiste adres.
  • Fitness Specialist biedt enkel topmerken van verschillende prijsklassen aan. Onder andere toestellen van Nautilus, Finnlo, Flow Fitness en Toorx vind je bij ons terug.
  • Zowel professionele als beginnende sporters zijn bij ons meer dan welkom.
  • De hometrainer die bij jou in Assent komt te staan, zal hoe dan ook volledig passen bij jouw behoeften.

Durf jij de uitdaging aan te gaan?

Klaar om te werken aan je conditie, maar nog twijfels over welke hometrainer nu echt bij je past? Kijk alvast eens tussen ons online assortiment en voel je vrij om langs te komen in een showroom om meer advies te vragen. Jouw budget en wensen vormen de basis voor het vinden van het juiste toestel. We hebben voor iedereen wat in de aanbieding en staan klaar om je doorheen het hele aankoop- en installatietraject te begeleiden. Heb je wat meer info nodig? Mailen doe je naar info@fitnessspecialist.be en bellen kan op het nummer +32 11 76 15 48. Tot spoedig!

De beste hometrainers voor bij je thuis in Assent

Uren
Minuten
Seconden