Menu
Your Cart

professionele krachtapparatuur

Brand: Body Solid
Professionele Olympische Press Incline bank LVIPDoor dit unieke overbrengingssysteem kan je de natuurlijke weerstand beter aanvoelen en controleren.Dit toestel is ontworpen om kracht, gemak, veiligheid en zekerheid te bieden voor een efficiëntere training. Maximale belasting op borstspieren door uni..
€1,195.00
Ex Tax:€987.60
Brand: Body Solid
Deze lat pulldown van de leverage lijn voelt heel natuurlijk aan omdat er geen kabels tussen de beweging zitten. Ook zijn er extra 50mm sleeves voorzien die als opslag van je schijven kunnen dienen. De zware frame constructie laat zien dat dit toestel ook geschikt is voor professioneel gebruik. Er ..
€1,445.00
Ex Tax:€1,194.21
Brand: Body Solid
De Leverage lijn van body-solid kenmerkt zich door het gebrek van kabels. Deze toestellen werken allemaal met "hefboomeffect" wat net een ander gevoel geeft dan de klassieke toestellen. Dikke Durafirm kussens en schuimrol zorgen voor het nodige comfort terwijl de rugleuning kan worden ingesteld voo..
€1,195.00
Ex Tax:€987.60
Brand: Body Solid
Met deze Seated row kunnen de rugspieren stevig getraind worden. Alles voelt zeer natuurlijk aan doordat er geen kabels gebruikt worden. Door de gewichtschijven aan het toestel te hangen zorgt het "hefboomeffect" voor een natuurlijk gevoel in de beweging. Ook kunnen de 2 handvaten vrij beweging tij..
€1,295.00
Ex Tax:€1,070.25
Brand: Body Solid
Professionele Olympische Shoulder PressDoor dit unieke overbrengingssysteem kan je de natuurlijke weerstand beter aanvoelen en controleren.Dit toestel is ontworpen om kracht, gemak, veiligheid en zekerheid te bieden voor een efficiëntere training. Maximale belasting op schouderspieren door uniek ont..
€1,195.00
Ex Tax:€987.60
Brand: Body Solid
Met deze Curl machine van de Pro Club series van Body-Solid kan de biceps stevig getraind worden aan de hand van makkelijk te bedienen steekgewichten. Standaard beschikt dit toestel over een 95kg gewichtsblok. Ook is het zitje volledig verstelbaar dit maakt dat het voor iedere persoon correct in te..
€2,395.00
Ex Tax:€1,979.34
Brand: Body Solid
Deze Functional trainer van bijna 4 meter lang biedt heel veel mogelijkheden. Door middel van de 2 gewichtsblokken van 73kg zijn de mogelijkheden eindeloos. Iedereen weet dat een goede functional trainer veel toestellen kan vervangen waardoor het een toestel is wat zeker meer en meer  verkocht word..
€3,795.00
Ex Tax:€3,136.36
Brand: Body Solid
Dit bankdruktoestel is structureel en biomechanisch ontworpen voor het intensive gebruik in een sportschool. Dit toestel speelt een cruciale rol in de ontwikkelingen van de borstspieren.Het toestel is erg comfortabel met hoge kwaliteit DuraFirm ™ kussens. Het uniek systeem met een kick-hendel laat j..
€2,350.00
Ex Tax:€1,942.15
Brand: Body Solid
Deze smith machine is geschikt voor professioneel gebruik, dat is te merken aan de zware constructie en de kwaliteit van kogellagers. Daardoor voelt de beweging steeds uitermate soepel en vlot. Deze is geschikt voor de olympische 50mm schijven en heeft meer dan voldoende posities om de stang weer v..
€2,995.00
Ex Tax:€2,475.21
Brand: Body Solid
Deze functional trainer van de nieuwste generatie biedt alle mogelijkheden van de klassieke modellen maar dan in een veel compacter toestel. Het toestel beschikt over 2 gewichtsblokken van 75kg en door de volledige verstelbaarheid (met pop-pin systeem) van de armen is dit zeker een topper! De zware..
€3,495.00
Ex Tax:€2,888.43
Brand: Body Solid
Met deze incline press kan je nu ook de bovenkant van de borstspieren trainen. Dit is iets wat vaak vergeten word in de sportschool, maar zeker niet onbelangrijk. Wil je echt volume in je borstpieren krijgen is dit een ideal toestel! De zware frame constructie maakt dit toestel ook uitermate geschi..
€2,495.00
Ex Tax:€2,061.98
Brand: Body Solid
De Inner Or Outer Thigh van de Pro Club Line verstevingd de binnen of buitenkant van de beenspieren met het comfort van steekgewichten. Ook zorgen de dikke Durafirm kussens voor de nodige stevigheid. Met een eenvoudig pop-pin systeem kan de startpositie makkelijk ingesteld worden. Dit toestel kan ..
€2,695.00
Ex Tax:€2,227.27
Showing 1 to 12 of 49 (5 Pages)