Menu
Your Cart

STRENGTH SPORTS

Brand: Body Solid
De Body Solid Pro Dual Line Leg Extension & Leg Curl is een toestel uit de Pro Dual Line van Body Solid. Deze toestellen zijn van uitzonderlijk sterke kwaliteit. De afmetingen zijn zeer compact waardoor deze toestellen op vrijwel elke locatie te plaatsen zijn. Voor hotels, Fysiopraktijken, kleine ..
€2,995.00
Ex Tax:€2,475.21
Brand: Body Solid
De rugleuning is instelbaar (20 posities) om zich gemakkelijk aan te passen aan alle trainingen.Deze kan dus volledig aangepast worden naar u wens: van een vlak bankje tot een volledig rechte bank.De multi-grepen bieden verschillende hoeken om meer oefen mogelijkheden te creëren en verschillende del..
€3,195.00
Ex Tax:€2,640.50
Brand: Body Solid
Met deze Pro Dual Pec & Real Delt Machine kan je de isolatieoefening voor de borstspieren heel correct uitvoeren door de 5 verschillende instelbare start posities. Ook voor de achterkant van de schouders is dit toestel perfect! Deze spiergroep wordt vaak vergeten of overgeslagen maar is zeker belan..
€2,895.00
Ex Tax:€2,392.56
Brand: Body Solid
Dit toestel uit de Pro Dual lijn van Body-solid kan professioneel ingezet worden. Uitermate duurzaam en stevig opgebouwd! Met dit toestel kan je de borstspieren alsook de rugspieren trainen met standaard een gewichtsblok van 95kg en heel wat verstelmogelijkheden wat dit toestel voor iedere persoon ..
€3,394.99
Ex Tax:€2,805.78
Brand: Body Solid
Met dit opslagrek kan je al je dumbells mooi opbergen zodat je ze altijd bij de hand hebt!Het is een zeer stevige 2-lagen constructie met 140cm ruimte voor halters in te leggen. Let op: Dumbells niet inbegrepen.Solide frame. 2 lagen rek voor opbergen dumbells. Afmetingen halte..
€315.00
Ex Tax:€260.33
Brand: Body Solid
De Body-Solid Lat Pulldown is een uitstekende en zeer welkome toevoeging aan het Body-Solid assortiment. De Pro Lat Pulldown staat voor kwaliteit en is perfect voor rug, triceps en biceps trainingen en kan zelf professioneel ingezet worden.Technologie zonder veranderingen aan kabels maakt het z..
€925.00
Ex Tax:€764.46
Brand: Body Solid
Fitness coaches over heel de wereld zweren bij deze BodySolid Roman Chair / Back Hyperextension voor zijn ongeëvenaard effect bij de ontwikkeling van de buikspieren, de zijdelingse en onderrugspieren, de bovenbenen en hamstrings. Dit toestel bied u een maximaal comfort op een veilige manier.Dikke Du..
€375.00
Ex Tax:€309.92
Brand: Body Solid
Door het gebruik van een uniek voetplatform wordt de druk op de bal van de voet gereduceerd terwijl u een maximaal bereik van de oefening behoudt zo dat u alle spiervezels aanspreekt. Het gekozen gewicht wordt maar liefst verdrievoudig door de 1:3 ratio. Alle draaipunten zijn voorzien van afgesloten..
€495.00
Ex Tax:€409.09
Brand: Body Solid
Dit toestel biedt 2 oefeningen in 1! De leg extension voor de quadriceps en de leg curl voor het verstevigen van de hamstrings.Zet de rugleuning recht en je kan de leg extension uitvoeren. Leg deze leuning vervolgens volledig plat en je kan de leg curl uitvoeren.(voorzien voor 30mm haltersch..
€570.00
Ex Tax:€471.07
Brand: Body Solid
Met dit toestel kan U de buikspieren trainen door middel van tegengewicht. Vaak een goede aanvulling op de gewone buikspieroefeningen! De schuimrol kan ingesteld worden zodat de startpositie zelf gekozen kan worden. Let wel: Alleen voorzien voor 50mm halterschijven!Trainen van buikspieren met ..
€499.00
Ex Tax:€412.40
Brand: Body Solid
Deze shoulder press van body-solid is uitermate stevig en geschikt voor professioneel gebruik. De verschillende inlegpunten zorgen ervoor dat deze shoulder press door iedereen kan gebruikt worden. (Halterstang en gewichten niet inbegrepen)Stabiele frame constructie. Verschillende inlegpunten ..
€725.00
Ex Tax:€599.17
Brand: Body Solid
State-of-the-art toestel. De Series 7 van Body-Solid is één van de beste Smith Machines die momenteel op de markt te verkrijgen is.   Alleen geschikt voor 50mm gewichtscijven. Gewichtschijven zijn niet inbegrepen. Belangrijke eigenschappen:7° hellingsgraad voor meer resultaat en veiligheid ..
€1,795.00
Ex Tax:€1,483.47
Showing 97 to 108 of 256 (22 Pages)