Menu
Your Cart

STRENGTH SPORTS

Brand: Body Solid
De Leverage lijn van body-solid kenmerkt zich door het gebrek van kabels. Deze toestellen werken allemaal met "hefboomeffect" wat net een ander gevoel geeft dan de klassieke toestellen. Dikke Durafirm kussens en schuimrol zorgen voor het nodige comfort terwijl de rugleuning kan worden ingesteld voo..
€1,195.00
Ex Tax:€987.60
Brand: Body Solid
Met deze Seated row kunnen de rugspieren stevig getraind worden. Alles voelt zeer natuurlijk aan doordat er geen kabels gebruikt worden. Door de gewichtschijven aan het toestel te hangen zorgt het "hefboomeffect" voor een natuurlijk gevoel in de beweging. Ook kunnen de 2 handvaten vrij beweging tij..
€1,295.00
Ex Tax:€1,070.25
Brand: Body Solid
Elke fitness professional, bodybuilder en/of topsporter zal het zelfde advies geven als het om beentraining gaat. Iedereen zal u aanraden om te squaten voor een goede ontwikkeling van de beenspieren. De Body-Solid Squat & Calf machine is ontworpen om massa en kracht in uw dijen, hamstrings, kuiten e..
€795.00
Ex Tax:€657.02
Brand: Body Solid
The OB220MA Men’s Olympic Bar with Needle Bearings is made from the highest tensile strength steel. Tensile strength is the measurement of force required to break solid steel Olympic bar shafts. At a rating of 200,000 PSI, the OB220MA is able to withstand the harshest CrossFit WOD’s, olympic lifts w..
€330.00
Ex Tax:€272.73
Brand: Body Solid
Dit oerdegelijk press rack is uitermate geschikt indien men zwaar traint om tot aan de limiet te kunnen trainen voor een beter resultaat.  Door zijn brede basis is deze zeer stabiel. De lift-off / veiligheidspunten staan zo gepositioneerd dat je tijdens uitvoering van squats, calf raises, lunges, ..
€599.00
Ex Tax:€495.04
Brand: Body Solid
Bij deze zeer stabiele bank is de "Leg developer" inbegrepen en kunnen er dus ook de beenspieren mee getraind worden!Deze halterbank kan in 9 verschillende posities worden geplaatst en kan tot 454kg dragen! let op: alleen voorzien voor 50mm halterschijven (deze zijn optioneel te verkrijg..
€475.00
Ex Tax:€392.56
Brand: Body Solid
Keep your workout area safe, clean and organized with this Olympic Weight Tree & Bar Rack from Body-Solid!Six weight plate storage posts keep plates safely suspended off the floor for easy storage and removal and can hold up to 454 kg of weight.Two Olympic bar holders store all styles of Oly..
€125.00
Ex Tax:€103.31
Brand: Body Solid
Deze kleine schijvenstandaard is voorzien voor 50mm halterschijven. Een simpele maar stevige constructie die niet veel plaats inneemt!..
€79.00
Ex Tax:€65.29
Brand: Body Solid
Power Rack, een essentieel onderdeel van krachttraining, voor diegene die zwaar willen trainen zonder het gevoel van veiligheid te verliezen. Heeft een elektrostatisch aangebrachte poederlak afwerking die zorgt voor een beschermende laag tegen het afpellen, scherven en bekrassen van het toestel...
€765.00
Ex Tax:€632.23
Body Solid Powercenter Combo Bench GDIB46L
Our choice
Brand: Body Solid
De Body-Solid PowerCenter Combo Bench is een vlakke bank, incline, decline, shoulder bench, leg extension en leg curl in één machine. De halterschijven, halterstangen en sluitingen zijn optioneel verkrijgbaar.Belangrijke eigenschappen:Inclusief Leg Developer station FID Trainingsbank i..
€470.00
Ex Tax:€388.43
Brand: Body Solid
Preacher curls zijn essentieel voor het gelijkmatig opbouwen van spiermassa op de voorkant van de armen. Tijdens de oefening spreekt u zelfs de onderkant van de biceps aan om lange en ronde biceps te ontwikkelen. Door deze hellingshoek vermindert u tevens de druk op uw ellebogen en de onderrug.C..
€380.00
Ex Tax:€314.05
Brand: Body Solid
Met dit toestel van de Pro Club Line kan je de rugspieren verstevigen zonder deze te overbelasten. Door het tegengewicht van de gewichtsblok bepaal je zelf de weerstand en train je op je eigen niveau. Dit toestel wordt ook geregeld door kinesisten gebruikt aangezien je het toestel volledig op maat ..
€2,495.00
Ex Tax:€2,061.98
Showing 49 to 60 of 256 (22 Pages)