Menu
Your Cart

STRENGTH SPORTS

Brand: Body Solid
De Body-Solid Multi-Bank is de perfecte trainingspartner, erg veelzijdig, functioneel, compact, draagbaar en duurzaam. De bank vraagt geen montage en is klaar voor gebruik indien je de doos hebt geopend.U hebt de keuze uit zeven posities voor maximum flexibiliteit en comfort.Het 5 x 7,5 cm ovale bui..
€269.00
Ex Tax:€222.31
Brand: Body Solid
Deze bank die voorzien is van de Durafirm kussens, is zeer stabiel en is in verschillende posities in te stellen. De rugleuning in een 7tal verschillende posities en zelfs het zitje kan ook bijgesteld worden. Dit toestel kan nog worden uitgebreid met de optionele "Leg Developer" of de "Preacher Cur..
€459.00
Ex Tax:€379.34
Brand: Body Solid
Veiligheid en comfort verzekerd met deze mooie compacte bank. Deze bank heeft een eenvoudig te bedienen pop-pin systeem waarbij de rugleuning gemakkelijk kan versteld worden van vlak tot 90°. Het rug- en zitvlak zijn over de ganse lengte versterkt.Deze halterbank is speciaal ontwikkeld om te trainen..
€299.00
Ex Tax:€247.11
Brand: Body Solid
Speciaal voor het verstevigen van uw onderrug op een veilige en comfortabel manier. Met zijn 45 ° hoek, wordt uw training geoptimaliseerd.Uitschuifbare profielen en extra brede kussentjes garanderen dat dit toestel door iedereen kan gebruikt worden. De dubbel genaaide DuraFirm™ kussens bieden comfor..
€329.00
Ex Tax:€271.90
Brand: Body Solid
Pro Club Line Schuine Olympische BankDit is de basis van elke borstspier training. Deze bank is een uiterst comfortabele bank en staat garant voor veiligheid.Duurzame dubbel genaaide DuraFirm™ bekleding 6 mm zinkplaat / sterk 3 posities rek Profielen extra versterkt structuur 5 x 7,5 cm. Alle ..
€725.00
Ex Tax:€599.17
Brand: Body Solid
De twee belangrijkste oefeningen om de benen te trainen kunnen nu vanuit één comfortabele positie.Trek eenvoudigweg aan de grote veiligheidspin en verstel de arm tot een comfortabele startpositie. Ga zitten en plaats uw benen op de 20 cm brede rollen. Druk de arm naar beneden om de hamstrings te tra..
€545.00
Ex Tax:€450.41
Brand: Body Solid
De Leg Press & Hack Squat is het geschikte toestel om uw beenspieren met name de quadriceps en kuiten degelijk en explosief te trainen.Drie verschillende posities om de beweging te vergrendelen voorzien de gebruiker van controle, gemak en veiligheid tijdens de vele oefeningen die mogelijk zijn o..
€1,594.78
Ex Tax:€1,318.00
Brand: Body Solid
Professionele Vlakke Bank Press LVBPDoor dit unieke overbrengingssysteem kan je de natuurlijke weerstand beter aanvoelen en controleren.Dit toestel is ontworpen om kracht, gemak, veiligheid en zekerheid te bieden voor een efficiëntere training. Maximale belasting op borstspieren door uniek ontwerp. ..
€1,195.00
Ex Tax:€987.60
Brand: Body Solid
Deze "Top of the line" leg press biedt een zeer natuurlijk gevoel aan over de hele beweging. Dit komt omdat er geen kabels gebruikt worden die voor de weerstand moeten zorgen. Alles werkt met een "hefboomeffect". De startpositie van de oefening kan worden aangepast door het zitje naar voor of naar ..
€3,250.00
Ex Tax:€2,685.95
Brand: Body Solid
Professionele Olympische Press Incline bank LVIPDoor dit unieke overbrengingssysteem kan je de natuurlijke weerstand beter aanvoelen en controleren.Dit toestel is ontworpen om kracht, gemak, veiligheid en zekerheid te bieden voor een efficiëntere training. Maximale belasting op borstspieren door uni..
€1,195.00
Ex Tax:€987.60
Brand: Body Solid
Deze lat pulldown van de leverage lijn voelt heel natuurlijk aan omdat er geen kabels tussen de beweging zitten. Ook zijn er extra 50mm sleeves voorzien die als opslag van je schijven kunnen dienen. De zware frame constructie laat zien dat dit toestel ook geschikt is voor professioneel gebruik. Er ..
€1,445.00
Ex Tax:€1,194.21
Brand: Body Solid
Voor het trainen van de hamstrings is deze leg curl meer dan geschikt! Door het gebrek aan kabels voelt deze uitermate soepel en natuurlijk aan. De gewichten worden achteraan het toestel aangehangen en zorgen zo voor de weerstand tijdens de oefening. Door de zeer lange kussens en instelmogelijkheid..
€1,195.00
Ex Tax:€987.60
Showing 37 to 48 of 256 (22 Pages)