Menu
Your Cart

STRENGTH SPORTS

Brand: Finnlo
Deze uitbreiding is geschikt voor de autark 6000. Nu kan je ook buikspieren en rug trainen op een comfortabele manier.De begin en eindpositie zijn volledig in te stellen zodat je zelf je beweging kan bepalen...
€429.00
Ex Tax:€354.55
Brand: Tunturi
Met deze Ab Trainer kunt U de buikspieren trainen met ondersteuning van de nek. Is opvouwbaar!..
€69.90
Ex Tax:€57.77
Brand: Best Fitness
Deze bank is geschikt om buikspieren op te trainen. Het is een eenvoudig bankje maar biedt je we de mogelijkheid om op een comfortabele manier je buikspieroefeningen uit te voeren. Dit bankje is ook opklapbaar voor als het even uit de weg moet.Eenvoudig maar efffectieve buikspierbank. Mogelijkh..
€159.00
Ex Tax:€131.41
Brand: Best Fitness
Dit toestel combineert twee oefeningen in één. Het kan gebruikt worden als een buikspierbank maar evengoed kan je er de onderrug op trainen. De bovenste schuimrol is extra dik zodat hij voor beide oefeningen comfortabel kan gebruikt worden.  Trainen van buikspieren & onderrug. Klein en compac..
€185.00
Ex Tax:€152.89
Brand: Best Fitness
Deze Functional trainer is uniek aangezien hij maar één weight stack heeft en een compacte constructie wat de prijs interessant maakt! Hij is voorzien van een gewichtsblok van 86kg en door de 2 afzonderlijk in te stellen pulley's zijn de oefeningen eindeloos.  Compacte functional trainer. 1 g..
€895.00
Ex Tax:€739.67
Brand: Best Fitness
Voor mensen die vaak last hebben van rugklachten kan de inversion table een oplossing bieden. Het verlicht stress en pijn in de rug, zorgt voor betere flexibiliteit en heeft een solide basis. Geschikt voor mensen van verschillende lengtes door het instellen van de voetpositie.Verlichten van rug..
€269.00
Ex Tax:€222.31
Brand: Best Fitness
Deze Bench Press is prijs/kwaliteit zeer interessant. De rugleuning is verstelbaar in verschillende hoeken en hij heeft een brede greep! Geschikt voor halterstangen van 180cm en meer. Ook voorzien van een "Leg Developer" voor het trainen van de beenspieren."Wide Grip" Bench Press. Rugleuning i..
€329.00
Ex Tax:€271.90
Brand: Best Fitness
Deze Vertical Knee Raise of Power Tower is uitermate geschikt voor thuisgebruik. Met behulp van eigen lichaamsgewicht kan men zichzelf optrekken en de onderkant van buikspieren trainen. Ook is er de mogelijk om borst te trainen door te pompen op het onderste gedeelte van het frame alsook "dips" uit..
€259.00
Ex Tax:€214.05
Body Solid  Crossover GDCC200 Body Solid  Crossover GDCC200
Our choice
Brand: Body Solid
De Bodysolid Crossover is een veelzijdig en een multifunctioneel training center. Het laat u toe om op een eenvoudige manier een veelvoud van oefeningen te doen. Het past perfect in een individuele revalidatie of een fitness sessie. Beginners en gevorderden zullen begeesterd zijn over de gebruiksv..
€1,975.00
Ex Tax:€1,632.23
Brand: Body Solid
De "Body-Solid's cable crossover" heeft in het verleden zeker en vast zijn waarde en functionaliteit bewezen. Met deze nieuwe versie van de GDCC250 wordt deze reputatie nog maar eens bevestigd door nog meer functionaliteit te brengen met een moderner design. Beide gewichtsstations werken onafhankeli..
€1,925.00
Ex Tax:€1,590.91
Brand: Body Solid
Deze sterk en stabiel halve kooi biedt alle comfort en voordelen van het trainen met losse gewichtenMen kan eender welke Body-Solid bank toevoegen om je workout mogelijkheden te vergroten. Wil je nu je spierconditie onderhouden of kracht en spiermassa opbouwen, alles is mogelijk met deze Multi-Press..
€550.00
Ex Tax:€454.55
Brand: Body Solid
Mooi en stevig 3 lagen rek voor je halters in op te bergen. Bespaart je heel wat ruimte door de dumbells te verdelen over 3 lagen!Er is ongeveer 95cm per laag beschikbaar voor je dumbells in te plaatsen. Let op: dumbells niet inbegrepen.Stevige constructie. 3 lagen rek bespaart ..
€169.00
Ex Tax:€139.67
Showing 13 to 24 of 256 (22 Pages)