Menu
Your Cart

Power Equipment

Brand: Body Solid
De vernieuwde Pro Club Series II heeft nu ook een seated leg curl in het assortiment. Met dit toestel kunnen de hamstrings getraind worden. Ook hier is alles volledig instelbaar. Zo kan de rugleuning aangepast worden alsook de positie van de onderste schuimrol zodat deze net achter de enkels kan ge..
€2,945.00
Ex Tax:€2,433.88
Brand: Body Solid
Verstevig je schouders met deze vernieuwde shoulder press van body-solid. Dit toestel is eenvoudig te bedienen via steekgewichten, en met de verstelbare zit bepaald je de startpositie van de oefening. De vernieuwde Series II heeft een vernieuwde ergonomie en de gewichtsblok is mooi weggewerkt.S..
€2,645.00
Ex Tax:€2,185.95
Brand: Body Solid
Deze Shoulder Press kan zonder problemen professioneel ingezet worden. Het zware stalen frame en de hoogwaardige metalic coating zorgen voor de nodige stabiliteit en afwerking. Het toestel is instelbaar voor iedere gebruiker en met de dikke durafirm kussens ook comfortabel. De verlengde handvaten g..
€2,495.00
Ex Tax:€2,061.98
Brand: Body Solid
Het Triceps Down Machine van de pro club line maakt het mogelijk om op een comfortabele manier de triceps te trainen aan de hand van steekgewichten. Het zitje is instelbaar zodat het voor iedere gebruiker past. De hoek die gekozen is om naar benede te duwen is zo gekozen dat de schouders niet te h..
€2,495.00
Ex Tax:€2,061.98
Brand: Body Solid
De Pro Dual Ab & Back Machine is gemaakt om je "core" spieren te versterken. Deze spieren zijn essentieel voor een correcte lichaamshouding en zijn van belang bij het beoefenen van verschillende sporten. De buikspieren en onderrug voldoende trainen is dus essentieel! Dit toestel is eenvoudig te ver..
€2,895.00
Ex Tax:€2,392.56
Brand: Body Solid
De bovenarm is samengesteld uit twee grote spiergroepen: biceps en triceps, en om sterke en harmonieuse armen te hebben, is het belangrijk om de twee spiergroepen trainen. Dit professioneel toestel zorgt ervoor dat u begeleid wordt tijdens het uitvoeren van de oefening om zo altijd correct te kunne..
€2,995.00
Ex Tax:€2,475.21
Brand: Body Solid
Deze Functional Trainer met zijn dubbele katrollen biedt U zeer veel mogelijkheden op een beperkte oppervlakte. Heel wat oefeningen zijn mogelijk door de hoek in verschillende posities te zetten (18 mogelijkheden). Doordat de katrollen volledig kunnen draaien geeft dit meer vrijheid in de oefenigne..
€2,550.00
Ex Tax:€2,107.44
Brand: Body Solid
Met dit Pro Dual apparaat kan u de binnenkant en de buitenkant van de beenspieren verstevigen. De rugleuning is in 9 posities verstelbaar zodat het voor iedereen toegankelijk is. De durafirm kussens zorgen voor een stevige maar comfortabele houding. Ideaal als U niet de ruimte heeft om 2 apparte t..
€3,150.00
Ex Tax:€2,603.31
Brand: Body Solid
Deze Pro Dual Leg & Calf Press Machine is uitermate geschikt voor het trainen van de quadriceps en kuiten op een comfortabele manier met zijn steekgewichten. De rugleuning is volledig instelbaar zodat iedereen de perfecte positie kan bepalen. Ook kan men hier met de juiste techniek hamstrings op t..
€3,275.00
Ex Tax:€2,706.61
Brand: Body Solid
De Body Solid Pro Dual Line Leg Extension & Leg Curl is een toestel uit de Pro Dual Line van Body Solid. Deze toestellen zijn van uitzonderlijk sterke kwaliteit. De afmetingen zijn zeer compact waardoor deze toestellen op vrijwel elke locatie te plaatsen zijn. Voor hotels, Fysiopraktijken, kleine ..
€2,995.00
Ex Tax:€2,475.21
Brand: Body Solid
De rugleuning is instelbaar (20 posities) om zich gemakkelijk aan te passen aan alle trainingen.Deze kan dus volledig aangepast worden naar u wens: van een vlak bankje tot een volledig rechte bank.De multi-grepen bieden verschillende hoeken om meer oefen mogelijkheden te creëren en verschillende del..
€3,195.00
Ex Tax:€2,640.50
Brand: Body Solid
Met deze Pro Dual Pec & Real Delt Machine kan je de isolatieoefening voor de borstspieren heel correct uitvoeren door de 5 verschillende instelbare start posities. Ook voor de achterkant van de schouders is dit toestel perfect! Deze spiergroep wordt vaak vergeten of overgeslagen maar is zeker belan..
€2,895.00
Ex Tax:€2,392.56
Showing 37 to 48 of 96 (8 Pages)