Menu
Your Cart

Power Equipment

Brand: Body Solid
Voor het trainen van de hamstrings is deze leg curl meer dan geschikt! Door het gebrek aan kabels voelt deze uitermate soepel en natuurlijk aan. De gewichten worden achteraan het toestel aangehangen en zorgen zo voor de weerstand tijdens de oefening. Door de zeer lange kussens en instelmogelijkheid..
€1,195.00
Ex Tax:€987.60
Brand: Body Solid
De Leverage lijn van body-solid kenmerkt zich door het gebrek van kabels. Deze toestellen werken allemaal met "hefboomeffect" wat net een ander gevoel geeft dan de klassieke toestellen. Dikke Durafirm kussens en schuimrol zorgen voor het nodige comfort terwijl de rugleuning kan worden ingesteld voo..
€1,195.00
Ex Tax:€987.60
Brand: Body Solid
Professionele Olympische Shoulder PressDoor dit unieke overbrengingssysteem kan je de natuurlijke weerstand beter aanvoelen en controleren.Dit toestel is ontworpen om kracht, gemak, veiligheid en zekerheid te bieden voor een efficiëntere training. Maximale belasting op schouderspieren door uniek ont..
€1,195.00
Ex Tax:€987.60
Brand: Body Solid
Elke fitness professional, bodybuilder en/of topsporter zal het zelfde advies geven als het om beentraining gaat. Iedereen zal u aanraden om te squaten voor een goede ontwikkeling van de beenspieren. De Body-Solid Squat & Calf machine is ontworpen om massa en kracht in uw dijen, hamstrings, kuiten e..
€795.00
Ex Tax:€657.02
Brand: Body Solid
Dit oerdegelijk press rack is uitermate geschikt indien men zwaar traint om tot aan de limiet te kunnen trainen voor een beter resultaat.  Door zijn brede basis is deze zeer stabiel. De lift-off / veiligheidspunten staan zo gepositioneerd dat je tijdens uitvoering van squats, calf raises, lunges, ..
€599.00
Ex Tax:€495.04
Brand: Body Solid
Power Rack, een essentieel onderdeel van krachttraining, voor diegene die zwaar willen trainen zonder het gevoel van veiligheid te verliezen. Heeft een elektrostatisch aangebrachte poederlak afwerking die zorgt voor een beschermende laag tegen het afpellen, scherven en bekrassen van het toestel...
€765.00
Ex Tax:€632.23
Brand: Body Solid
Deze Functional trainer van bijna 4 meter lang biedt heel veel mogelijkheden. Door middel van de 2 gewichtsblokken van 73kg zijn de mogelijkheden eindeloos.Iedereen weet dat een goede functional trainer veel toestellen kan vervangen waardoor het een toestel is wat zeker meer en meer  verkocht wo..
€3,795.00
Ex Tax:€3,136.36
Brand: Body Solid
Deze smith machine is geschikt voor professioneel gebruik, dat is te merken aan de zware constructie en de kwaliteit van kogellagers. Daardoor voelt de beweging steeds uitermate soepel en vlot.Deze is geschikt voor de olympische 50mm schijven en heeft meer dan voldoende posities om de stang weer..
€2,995.00
Ex Tax:€2,475.21
Brand: Body Solid
Deze leg press heeft een hoek van 45 graden en is geschikt voor professioneel gebruik. Ook is deze om te vormen tot een hack squat wat de mogelijkheden van de training nog verder uitbreiden! De rugleuning kan worden verzet zodat ook hier een andere hoek kan gekozen worden. De leg press is voorzien ..
€2,725.00
Ex Tax:€2,252.07
Brand: Body Solid
De uitzonderlijk sterke structuur in combinatie met de gemakkelijke, comfortabele DuraFirm kussens bieden de ideale posities voor lichaam.Deze horizontale leg press met een gewichtsblok van 95 kg heeft een 2 op 1 overbrenging waardoor u tot tot 190 kg weerstand duwen kan. Belangrijk te weten is ook ..
€2,725.00
Ex Tax:€2,252.07
Brand: Body Solid
Deze Multi Squat van professionele kwaliteit weegt maar liefst 160kg! Dit is het ideale toestel voor mensen die veel met een losse halterstang trainen en toch de veiligheid willen hebben om hun halterstang in te kunnen haken op de voorziene punten. Door de vele posities en verstelbare steunen kunn..
€1,695.00
Ex Tax:€1,400.83
Brand: Body Solid
Met de Multi-Hip Machine van de Pro Club Line is het mogelijk om op een veilige manier de dijen te verstevigen. Dit toestel beschikt over lange armen die je houvast bieden alsook een extra anti-slip platform. Door de vele instelmogelijkheden is dit toestel ook geschikt voor iedereen.Gewichtsblo..
€2,525.00
Ex Tax:€2,086.78
Showing 13 to 24 of 96 (8 Pages)