Menu
Your Cart

Halterbanken

Brand: Body Solid
Bij deze zeer stabiele bank is de "Leg developer" inbegrepen en kunnen er dus ook de beenspieren mee getraind worden!Deze halterbank kan in 9 verschillende posities worden geplaatst en kan tot 454kg dragen! let op: alleen voorzien voor 50mm halterschijven (deze zijn optioneel te verkrijg..
€475.00
Ex Tax:€392.56
Body Solid Powercenter Combo Bench GDIB46L
Our choice
Brand: Body Solid
De Body-Solid PowerCenter Combo Bench is een vlakke bank, incline, decline, shoulder bench, leg extension en leg curl in één machine. De halterschijven, halterstangen en sluitingen zijn optioneel verkrijgbaar.Belangrijke eigenschappen:Inclusief Leg Developer station FID Trainingsbank i..
€470.00
Ex Tax:€388.43
Brand: Body Solid
Preacher curls zijn essentieel voor het gelijkmatig opbouwen van spiermassa op de voorkant van de armen. Tijdens de oefening spreekt u zelfs de onderkant van de biceps aan om lange en ronde biceps te ontwikkelen. Door deze hellingshoek vermindert u tevens de druk op uw ellebogen en de onderrug.C..
€380.00
Ex Tax:€314.05
Brand: Body Solid
Leg Extensions are designed for ultimate strengthening of the knee and thigh muscles. Leg curls for maximum concentration of hamstring and glute muscles.Easy adjustable Thick and comfortable DuraFirm™ upholstery Extra long adjustable foot rollers For standard plates Ø25mm and Olympic pl..
€129.00
Ex Tax:€106.61
Brand: Body Solid
Deze bank komt volledig geassembleerd uit de doos. Openen en onmiddellijk aan de slag.7 Instelbare posities garanderen U een maximale flexibiliteit en comfort.Komt met handige wieltjes voor een gemakkelijke verplaatsing.Functioneel, compact, draagbaar en duurzaam, uw perfecte trainingspartner.   ..
€229.00
Ex Tax:€189.26
Brand: Bowflex
Bowflex 4.1 SelectTech Bench De verstelbare 4.1 Bowflex SelectTech is een ideale toevoeging aan uw trainingsruimte, ter ondersteuning bij het trainen en om uw training zo veelzijdig mogelijk te maken. De bank is eenvoudig te verstellen in vijf verschillende posities om een veelvoud aan oefen..
€349.00
Ex Tax:€288.43
Brand: Bowflex
Bowflex SelectTech® 3.1S Bench De Bowflex 3.1S verstelbare trainingsbank is verstelbaar in vier verschillende posities: -20 graden (decline - schuin naar beneden), 0 graden (vlak), +45 graden (incline - schuin omhoog) en 90 graden (recht omhoog). Hierdoor kunt u een grote variatie aan oefeni..
€299.00
Ex Tax:€247.11
Brand: Bowflex
Bowflex 5.1S SelectTech Bench - Kantelbaar De Bowflex 5.1S SelectTech Bench kunt u na gebruik eenvoudig rechtop zetten, waardoor deze bank 50% minder ruimte in beslag neemt dan standaard trainingsbanken. Dit zonder aan belastbaarheid in te boeten.Verstel de bank eenvoudig in zes (6) vers..
€379.00
Ex Tax:€313.22
Brand: Finnlo
De flexibele Finnlo Design Line Schuine bank is ideaal voor het trainen met lange en korte halters. De nieuwe Finnlo Design Line combineert de beste trainingsmogelijkheden uit de fitnessstudio met een attractief design. Daarnaast is de nieuwe halterbank Design Line van Finnlo uitgerust met een innov..
€399.00
Ex Tax:€329.75
Brand: Finnlo
De ideale standaard halterbank!De Finnlo Schuine bank is ideaal voor zowel dumbbell- als haltertrainingen. Deze bank is compact en past in iedere ruimte. Het feit dat deze bank compact is, is echter geen nadeel. Er zijn verschillende oefenmogelijkheden op deze bank. De Finnlo Schuine ban..
€329.00
Ex Tax:€271.90
Brand: Impulse
Constructie en frame         Robuust ontwerp voor hoge stabiliteit          Stevige constructie met hoogwaardige vulling voor maximaal trainingscomfort en training met hoge gewichtenRugleuning         6 verstelbare rugleuningen          Mogelijkheid van negatieve hellingStoel  ..
€499.00
Ex Tax:€412.40
Uitzonderlijk stevige Full Commercial halterbank! Deze halterbank is verstelbaar in maar liefst acht verschillende posities. Hierdoor is het mogelijk om verschillende oefeningen uit te voeren! Ideaal voor het uitvoeren van incline, flat en decline oefeningen.   Deze halterbank is voorzien va..
€450.00
Ex Tax:€371.90
Showing 13 to 24 of 29 (3 Pages)