Menu
Your Cart

Halterbanken

Brand: Best Fitness
Deze Bench Press is prijs/kwaliteit zeer interessant. De rugleuning is verstelbaar in verschillende hoeken en hij heeft een brede greep! Geschikt voor halterstangen van 180cm en meer. Ook voorzien van een "Leg Developer" voor het trainen van de beenspieren."Wide Grip" Bench Press. Rugleuning i..
€329.00
Ex Tax:€271.90
Brand: Body Solid
Dit is een bank van professionele kwaliteit, Heel stevig en zowel de rugleuning als het zitje is verstelbaar! De rugleuning kan in een 7tal posities worden gezet, het zitje in 3 verschillende. Ook het materiaal van de van de leuning is zeer dik en geeft veel steun.Zeer solide frame. Dikke rugk..
€565.00
Ex Tax:€466.94
Brand: Body Solid
Deze professionele bench press zorgt ervoor dat je de onderkant van de borst kan trainen. De beenrollen zijn verstelbaar voor iedere gebruiker zodat niemand de indruk heeft naar beneden te schuiven tijdens de oefening. (Halterstang en gewichten niet inbegrepen)Zeer stevige constructie. Verste..
€725.00
Ex Tax:€599.17
Brand: Body Solid
Deze bank is ideaal voor mensen die een kleine maar zeer stabiele bank zoeken voor het trainen met dumbells. De flat bench is niet verstelbaar maar biedt wel de comfortabele "Durafirm" kussens en is voorzien van transportrollen voor eenvoudig te verplaatsen.Stevige vlakke bank. Dikke Durafirm ..
€199.00
Ex Tax:€164.46
Brand: Body Solid
Deze stevige bank is ideaal voor iedereen die met gewichten wil trainen. De rugleuning alsook het zitvlak zijn beide verstelbaar!Door de schuimrollen aan de benen kan deze bank ook gebruikt worden voor buikspieren op te trainen.Stevige trainingsbank. Rugleuning en zitvlak instelbaar. ..
€349.00
Ex Tax:€288.43
Brand: Body Solid
Pro Club Line Vlakke Olympische Bank Dit is de basis van elke borstspier training. Deze bank is een uiterst comfortabele bank en staat garant voor veiligheidDuurzame dubbel genaaide DuraFirm™ bekleding 6 mm zinkplaat / sterk 3 posities rek Profielen extra versterkt structuur 5 x 7,5 cm. Alle 4..
€695.00
Ex Tax:€574.38
Brand: Body Solid
De Body-Solid Multi-Bank is de perfecte trainingspartner, erg veelzijdig, functioneel, compact, draagbaar en duurzaam. De bank vraagt geen montage en is klaar voor gebruik indien je de doos hebt geopend.U hebt de keuze uit zeven posities voor maximum flexibiliteit en comfort.Het 5 x 7,5 cm ovale bui..
€269.00
Ex Tax:€222.31
Brand: Body Solid
Deze bank die voorzien is van de Durafirm kussens, is zeer stabiel en is in verschillende posities in te stellen. De rugleuning in een 7tal verschillende posities en zelfs het zitje kan ook bijgesteld worden. Dit toestel kan nog worden uitgebreid met de optionele "Leg Developer" of de "Preacher Cur..
€459.00
Ex Tax:€379.34
Brand: Body Solid
Veiligheid en comfort verzekerd met deze mooie compacte bank. Deze bank heeft een eenvoudig te bedienen pop-pin systeem waarbij de rugleuning gemakkelijk kan versteld worden van vlak tot 90°. Het rug- en zitvlak zijn over de ganse lengte versterkt.Deze halterbank is speciaal ontwikkeld om te trainen..
€299.00
Ex Tax:€247.11
Brand: Body Solid
Pro Club Line Schuine Olympische BankDit is de basis van elke borstspier training. Deze bank is een uiterst comfortabele bank en staat garant voor veiligheid.Duurzame dubbel genaaide DuraFirm™ bekleding 6 mm zinkplaat / sterk 3 posities rek Profielen extra versterkt structuur 5 x 7,5 cm. Alle ..
€725.00
Ex Tax:€599.17
Brand: Body Solid
Professionele Vlakke Bank Press LVBPDoor dit unieke overbrengingssysteem kan je de natuurlijke weerstand beter aanvoelen en controleren.Dit toestel is ontworpen om kracht, gemak, veiligheid en zekerheid te bieden voor een efficiëntere training. Maximale belasting op borstspieren door uniek ontwerp. ..
€1,195.00
Ex Tax:€987.60
Brand: Body Solid
Professionele Olympische Press Incline bank LVIPDoor dit unieke overbrengingssysteem kan je de natuurlijke weerstand beter aanvoelen en controleren.Dit toestel is ontworpen om kracht, gemak, veiligheid en zekerheid te bieden voor een efficiëntere training. Maximale belasting op borstspieren door uni..
€1,195.00
Ex Tax:€987.60
Showing 1 to 12 of 29 (3 Pages)