Menu
Your Cart

kracht- en spieropbouw

Dit gepatenteerd ingrediënt is gebufferd en voorkomt de omvorming tot creatinine alvorens het de spier bereikt. Indien creatine monohydraat wordt opgelost in een vloeistof (water, fruitsap,...) wordt er een gedeelte omgevormd tot het toxische creatinine. Gebufferde Kre-Alkalyn® Xtreme daarentegen z..
25.42€
Ex Tax:23.98€
De SAW is absoluut de beste pre-workout uit ons gamma.Effecten van de SAW :- stimuleren van de spieropbouw- meer kracht- meer energie- minder verzuring- betere uithoudingDe hoofdingrediënten zijn : Creatine (kracht)Caffeine & Taurine (energie & focus)Beta-alanine (minderverzuring in de spieren en be..
42.41€
Ex Tax:35.05€
Brand: Syntech
SynOxy Boost is een sterk geconcentreerd pre-workout product voor intensieve trainingen. SynOxy Boost bevat een combinatie van Citrulline Malaat en Vinitrox™. Deze combinatie zorgt voor een optimaal effect. De formule van SynOxy Boost is aangevuld met cafeïne, beta-alanine en creatine. Creatine ver..
31.37€
Ex Tax:29.59€
Brand: Syntech
SynTsize Pump is een pre-workout product van de allernieuwste generatie die zorgt voor een duidelijke verhoging van de explosieve kracht, een groter spiervolume, een optimale ATP-productie en het ondersteunt een sneller herstel. Het geeft je een ongelofelijke spierpomp en draagt bij tot een hogere ..
46.67€
Ex Tax:44.03€
Showing 13 to 16 of 16 (2 Pages)