Menu
Your Cart

SPORTS NUTRITION

Brand: Syntech
De BCAA’s zijn de vertakte keten aminozuren L-leucine, L-isoleucine en L-valine. Ze behoren tot de groep van de essentiële aminozuren (die niet door het lichaam zelf aangemaakt kunnen worden).Deze 3 essentiële aminozuren zijn van doorslaggevend belang voor spieropbouw en spierherstel na training..
€39.87
Ex Tax:€37.61
BCAA’s zijn voor alle trainingen een absolute noodzaak. Ze gaan eiwitafbraak in de spier tegen (katabolisme) en zorgen voor een sneller en beter herstel van de spieren, wat uiteindelijk resulteert in spiermassatoename. Voor de training zullen de BCAA’s spierafbraak tijdens de inspanningen minimali..
€22.87
Ex Tax:€21.58
Beta-Alanine stelt melkzuurvorming uit waardoor het spieruithoudingsvermogen verhoogt en men langer kan doorgaan voordat de spieren het opgeven. Tijdens inspanningen van hoge intensiteit wordt er melkzuur gevormd. Dit is het punt waarop de spieren extreem vermoeid raken en inspanningen niet meer op..
€17.34
Ex Tax:€16.36
De Performance Carbo Energizer, is de gele trui onder de energiedranken! Met zijn combinatie van 75% complexe en 25% enkelvoudige koolhydraten is dit het ideale supplement voor de duursporter.Carbo Energizer bevat de juiste combinatie van energiebronnen en bevat talrijke vitaminen en mineralen. ..
€17.00
Ex Tax:€16.04
CLENBUREXIN is een bijzondere compositie van effectieve bestanddelen die de reductie van het lichaamsgewicht versnelt. Een juist gecomponeerde samenstelling van natuurlijke thermogene stoffen, vitamines en stimulansen versnelt de stofwisseling en de vervaardiging van warmte uit vet, remt de trek en..
€49.90
Ex Tax:€47.08
Creatine verhoogt de spierkracht, het bevordert beduidend de toename in spieromvang en spierenergie. Het verbetert tevens de prestatie bij inspanningen van korte duur en hoge intensiteit en bij intervaltraining.Toename in explosieve kracht. Neem 2 x 5gram per dag met een suikerhoudende drank (..
€13.00
Ex Tax:€12.26
Brand: Syntech
Creatine verhoogt de fysieke prestatie bij opeenvolgende korte high intensity oefeningen.De doelstelling van SynTech™ is om de veiligste en meest effectieve creatine in de wereld aan te bieden.Als het op puurheid, veiligheid en efficiency aankomt, dan is er geen andere type creatine die het ..
€22.02
Ex Tax:€20.77
Sports Breakfast is een heerlijk voedzame ontbijtshake die kwalitatieve koolhydraten en eiwitten levert aan iedereen die een gezonde en actieve levensstijl nastreeft.   Inhoud verpakking: 750 g     HOW TO USE:EN Mix 75 g (= 2 leveled scoops) in 300 - 450 ml of water or skimmed milk.FR Mélanger ..
€16.92
Ex Tax:€13.98
Brand: Syntech
Crea-Trona® is dubbel gebufferde Creapure® creatine. Deze vorm van creatine behoort tot de beste omdat die dubbele buffer voorkomt dat de pH-waarde in de spieren snel daalt gedurende training.Dit leidt tot een grotere trainingscapaciteit. Ook zorgt dit voor een sneller herstel van de oorspronkel..
€25.42
Ex Tax:€23.98
Het creatine-gehalte in je spieren bepaalt de duur dat een spier maximaal belast kan worden. Door het gebruik van Creatine beschikken je spieren over meer ATP of Adenosine Tri Fosfaat. Dit is de belangrijkste brandstof voor je spieren tijdens een training. Dus meer creatine in je spieren betekent m..
€20.40
Ex Tax:€19.25
First Class Nutrition BCAA 4000 zijn van groot belang omdat je lichaam niet in staat is deze aminozuren zelf te produceren.Daarom moet je ze dus via je voeding of supplementen binnenkrijgen.BCAA's worden als eerste aangesproken door je lichaam wanneer de koolhydraat reserves (glycogeen) dreigen op t..
€20.83
Ex Tax:€19.65
CREATE bevat Crea-Trona®, dit is een nieuwe soort van dubbel gebufferde creatine die de explosieve kracht vergroot.Meer kracht en uithoudingsvermogen. Toename van de N.O. productie voor een betere spierpomp en doorbloeding. Neem 3 caps voor training en maximum 6 caps per dag. Inhoud: 20..
€32.30
Ex Tax:€30.47
Showing 1 to 12 of 75 (7 Pages)