Menu
Your Cart

Sole Fitness E35 Crosstrainer

Sole Fitness E35 Crosstrainer
Sole Fitness E35 Crosstrainer
Sole Fitness E35 Crosstrainer
Sole Fitness E35 Crosstrainer
Sole Fitness E35 Crosstrainer
Sole Fitness E35 Crosstrainer
Sole Fitness E35 Crosstrainer
Sole Fitness E35 Crosstrainer
Sole Fitness E35 Crosstrainer
Sole Fitness E35 Crosstrainer
Sole Fitness E35 Crosstrainer
  • Stock: In Stock
  • Brand: Sole Fitness
  • Weight: 87.00kg
  • EAN: 5404019901443
€1,895.00
Ex Tax: €1,566.12

Available Options

Het gevoel van in de fitness gewoon in je woonkamer!

De Sole Fitness E35 Crosstrainer behoort tot de top van de crosstrainers voor thuis! Ervaar dezelfde soepelheid in de bewegingen zoals in de fitness. De vloeiende beweging zorgt voor een ergonomische en efficiënte training. Bovendien train je zonder impact op de gewrichten maar je traint wel de spieren er rond.

 

Dit type is beoordeeld als "Best Buy" door toonaangevende consumentenwebsites en toonaangevende consumentenbladen voor kwaliteit en waarde.

 

Kwalitatief is de Sole E35 een absolute topper. Een hoogwaardig drummagneetsysteem, een extra zwaar en dik frame en een industrieel lagerwerk brengen het totaalgewicht van deze crosstrainer op maar liefst 111kg. Doordat er enkel voor kwaliteitsvolle onderdelen werd gekozen, kan je de crosstrainer intensief belasten en heeft deze crosstrainer een maximaal gebruikersgewicht van maar liefst 150 kg.

 

Enkele unieke features van deze crosstrainer zijn de multi grip handvaten, deze handvaten zijn voorzien van bedieningstoetsen voor het instellen van zowel de weerstand als de hellingshoek. Hierdoor kan je eenvoudig tijdens het trainen deze twee wijzigen. De hellingshoek kan elektronisch worden ingesteld. Dit is zeer uniek aan de Sole Fitness E35. De incline functie zorgt ervoor dat het net is alsof je een heuvel op loopt. Een extra dimensie aan de trainingsopties die je niet zo snel op een andere crosstrainer in deze prijsklasse zult vinden!

 

Bovendien kan je ook hoogte van de extra grote voetpedalen wijzigen in 3 verschillende standen.

 

De Sole e35 is voorzien van bluetooth zodat er met verschillende apps kan gewerkt worden om de progressie bij te houden van elke training!

 

De Sole E35 Crosstrainer is voorzien van handige transportwieltjes waardoor je deze zware crosstrainer met de geringste krachtsinspanning kunt verplaatsen.

 

De hoge kwaliteit en functionaliteit maken van de Sole E35 een trainer die zeer geschikt is voor semi-professioneel gebruik.

 

De Sole E35 Crosstrainer is uitgerust met een uitgebreid scala aan uitdagende trainingsprogramma's. Al deze programma's zijn volledig op eigen niveau in te stellen en te programmeren. Bovendien worden al je instellingen op zeer overzichtelijke wijze op het mooie, grote LCD display getoond. Je ziet in één oogopslag waar je je binnen het programma bevindt.

 

De Sole E35 wordt geleverd met een borstband, zo profiteer je van de meest professionele wijze van hartslagmeting. De Sole E35 is de ideale partner om je trainingen naar een nog hoger niveau te brengen. Hierbij kan je gebruik maken van 2 hartslagprogramma's. Deze zorgen ervoor dat je je doelstellingen (bijvoorbeeld conditieverbetering of vetverbranding) op een verantwoorde manier zal bereiken. De Sole E35 past dan automatisch de weerstand aan zodat je in de voor jou meest ideale trainingszone blijft trainen.

 

Korte omschrijving van de Sole E35 crosstrainer:

  • 6 tal trainingsprogramma's
  • Magnetisch weerstandssysteem met 20 niveau's
  • Multi grip handvaten + bediening in de handvaten
  • Incline functie met 20 niveau's
  • Maximaal gebruikersgewicht: 150kg
  • Afmetingen toestel: L209  B55  H171
Product Details
Incline angle20%
MerkSole Fitness
Number programs6
number heart rate controlled programs2
heart rate measurementJa, via handsensoren en borstband (meegeleverd)
DisplayVerlicht LCD scherm
BluetoothJa, compatibel met de Sole Fitness App
Tablet holderJa
Water bottle holderJa
UseThuisgebruik
Warranty2 jaar
Users weight150 kg
Position flywheelFront
Pass lenght51 cm
Transport wheelsJa
Adjustable pedalsJa
Resistance systemMagneetrem
Resistance levels20
Weight FlyvlieWheel10,62 kg

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good
FREE DELIVERY
24/7
2-4 DAY DELIVERY
QUALITY GUARANTY