Menu
Your Cart

Een kwalitatieve loopband bij je thuis in Zutendaal?

Wil je je fitheid graag op peil houden? Met een loopband van Fitness Specialist doe je het gewoon vanuit je eigen woning in Zutendaal. Fitness Specialist is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding. Onze service is klantgericht en onze producten zijn kwalitatief hoogstaand. Zo kan je iedere dag genieten van een zorgeloze sportsessie in eigen huis. bowflex loopband zijaanzicht

Jouw loopband door ons gratis aan huis geleverd in Zutendaal

Indien je dat wenst kunnen we je aangekochte loopband, home- of crosstrainer in Zutendaal leveren én installeren. Schade aan je vloer of muren kan op die manier het beste vermeden worden. Wij kunnen ieder toestel probleemloos installeren in de daarvoor voorziene ruimte. We stellen het toestel bovendien af op jouw wensen en geven de nodige toelichting om je op weg te helpen bij het eerste gebruik. Loopt er na de montage iets mis of merk je schade op? Dan kan je ons altijd contacteren. Wij helpen je graag.

Welke voordelen haal je uit een loopband?

Ben je nog niet zeker of je een loopband in je huis in Zutendaal wil plaatsen? Je kan rekenen op onze medewerkers voor het juiste advies. Het gebruik van een loopband is in ieder geval aan een paar voordelen gekoppeld. Omdat je door een loopband niet afhankelijk bent van het weer of andere omgevingsfactoren, kan je op ieder moment van de dag trainen. Lopen op een loopband is ook een pak minder belastend voor je lichaam. Je bent hier absoluut bij gebaat als je vlug last hebt van pijnlijke knieën. Daarnaast kan je het tempo vlot regelen en is intervaltraining eenvoudig in te stellen via de programmatie. Je conditie kan je zo gemakkelijk het hele jaar door op peil houden. rebound loopband

Waarom een loopband van Fitness Specialist kopen?

Koop je een loopband van Fitness Specialist, dan is het de investering meer dan waard. We geven altijd advies op jouw maat en daarnaast bevat ons aanbod alleen klassemerken. We komen de loopband trouwens kosteloos bij jou in Zutendaal leveren. Volg je een revalidatietraject of heb je nood aan meer beweging? Heb je nood aan beweging tijdens de werkuren (walking desk) of ben je aan het oefenen voor een marathon? Samen bepalen we welk toestel het beste past bij jouw doelen. Bij vragen kan je ons altijd contacteren en ons assortiment is steeds online te raadplegen. We helpen je graag om een toestel uit te kiezen op jouw maat.

Advies en service afgestemd op jouw prioriteiten

Fitness Specialist is een familiebedrijf dat een hart heeft voor sport en fitness. Onze service en ons advies worden dan ook compleet afgestemd op jouw voorkeuren. Zo ga jij gegarandeerd naar huis met een loopband die helemaal past bij je levensstijl. We zorgen er bovendien voor de de loopband netjes bij jou in Zutendaal geleverd en geïnstalleerd wordt. Meer te weten komen over ons aanbod? Twijfel dan niet om langs te komen in onze showroom. De opties liever op voorhand bekijken? Raadpleeg onze webshop dan.