Menu
Your Cart

Een loopband bij je thuis in Zonhoven? Fitness Specialist is het juiste adres

Graag je fitheid op peil houden? Dat doe je simpelweg vanuit je eigen woonst in Zonhoven met een loopband van Fitness Specialist. Zowel in de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding is Fitness Specialist al meer dan 15 jaar gespecialiseerd. Wij staan garant voor kwalitatief hoogstaande producten en een klantgerichte service. Zo kan jij probleemloos genieten van een sportsessie in eigen huis. bowflex loopband zijaanzicht

De voordelen van een loopband

Ben je nog niet zonder twijfel of je een loopband in je huis in Zonhoven wil plaatsen? Je kan rekenen op onze medewerkers voor het juiste advies. Het is in ieder geval zo dat het gebruik van een loopband enkele voordelen biedt. Met een loopband kan je op ieder moment van de dag trainen, want je bent niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren. Wie op een loopband loopt, zal het lichaam trouwens minder belasten. Als je vlug last hebt van pijnlijke gewrichten, ben je hier zonder twijfel bij gebaat. Het is perfect mogelijk om intervaltrainingen te doen en het tempo aan te passen wanneer nodig. Zo wordt je conditie het hele jaar door op peil gehouden.

Waarom je loopband bij Fitness Specialist kopen?

Een loopband van Fitness Specialist kopen, is de investering meer dan waard. We geven altijd advies op jouw maat en daarnaast bevat ons aanbod alleen merken van de bovenste plank. Verder komt Fitness Specialist jouw loopband ook gratis in Zonhoven leveren. Ben je een revalidatietraject aan het volgen of wil je graag wat meer bewegen? Train je voor een marathon of heb je nood aan meer beweging tijdens de werkuren (walking desk)? Samen bepalen we welk toestel het beste past bij jouw doelen. Bij vragen kan je ons altijd contacteren en ons assortiment is steeds online te raadplegen. We helpen je graag bij het uitkiezen van een toestel op jouw maat. bowflex loopband

Wij leveren jouw loopband kosteloos aan huis in Zonhoven

Wij kunnen je aangekochte loopband, home- of crosstrainer in Zonhoven komen leveren én monteren. Schade aan je vloer of muren kan op die manier het beste vermeden worden. Dankzij onze jarenlange ervaring, kunnen wij ieder toestel probleemloos installeren in de daarvoor voorziene omgeving. Door het toestel af te stellen volgens jouw prioriteiten, helpen we je meteen op weg. Loopt er na de installatie iets mis of merk je schade op? Twijfel dan niet om ons een seintje te geven. Wij zijn er voor je.

Service en advies op jouw maat

Als familiebedrijf is Fitness Specialist gepassioneerd door fitness en sport in het algemeen. Jouw prioriteiten vormen dan ook de basis voor onze service en ons advies. Dat zorgt ervoor dat jij naar huis gaat met een loopband die compleet afgestemd is op jouw levensstijl. We zorgen er bovendien voor de de loopband netjes bij jou in Zonhoven geleverd en geïnstalleerd wordt. Wil je kennismaken met ons aanbod? Met open armen ontvangen we je in onze showroom. Wil je onze opties liever op voorhand bekijken? Scrol dan alvast eens door onze webshop.