Menu
Your Cart

Train thuis in Zichen-Zussen-Bolder met een loopband van Fitness Specialist

werken aan je fitheid? Je kunt het gemakkelijk doen vanuit je eigen huis in Zichen-Zussen-Bolder met een loopband van Fitness Specialist. In de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding zijn we bij Fitness Specialist al meer dan 15 jaar gespecialiseerd. Wij staan garant voor een klantgerichte service en verkopen enkel kwalitatief hoogstaande fitnesstoestellen. Zo kan je iedere dag genieten van een zorgeloze sportsessie in eigen huis. loopband bowflex

Waarom een loopband van Fitness Specialist kopen?

Wie een loopband van Fitness Specialist koopt, maakt de juiste keuze. We geven advies op jouw maat en hebben alleen A-merken in ons aanbod. Fitness Specialist zorgt er trouwens ook voor dat jouw loopband kosteloos in Zichen-Zussen-Bolder geleverd wordt. Volg je een revalidatietraject of wil je graag wat meer bewegen? Train je voor een marathon of heb je nood aan meer beweging tijdens de werkuren (walking desk)? Voor elk doel hebben wij het geschikte toestel in huis. Twijfel niet om ons te contacteren bij vragen en neem gerust al een kijkje tussen ons online assortiment. We helpen je graag bij het uitkiezen van een toestel op jouw maat.

Geniet van de voordelen van een loopband

Zit je nog met bepaalde twijfels over de installatie van een loopband bij je thuis in Zichen-Zussen-Bolder? Onze medewerkers zijn er om je te bijstaan. Uit het gebruik van een loopband kan je in ieder geval een paar voordelen halen. Omdat je door een loopband niet afhankelijk bent van het weer of andere omgevingsfactoren, kan je op ieder moment van de dag trainen. Wie op een loopband loopt, belast zijn lichaam trouwens een stuk minder. Wie vlug last heeft van kwetsuren is hier dus zonder twijfel bij gebaat. Het tempo is vlot te reguleren en daarnaast kan je ook werken met intervaltrainingen. Je conditie kan je zo gemakkelijk het hele jaar door op peil houden. bowflex loopband

Jouw loopband gratis aan huis geleverd in Zichen-Zussen-Bolder

Je aangekochte loopband, home- of crosstrainer kan door ons in Zichen-Zussen-Bolder worden geleverd én geïnstalleerd. Dan hoef je je bij de montage geen zorgen te maken over het aanrichten van schade aan je vloer of muren. Omdat we al heel wat ervaring hebben, kunnen we het toestel probleemloos plaatsen in iedere ruimte. Om je op weg te helpen geven we je de nodige toelichting en bovendien stellen we het toestel af volgens jouw prioriteiten. Loopt er na de installatie iets mis of merk je schade op? Dan kan je ons altijd contacteren. Op ons kun je rekenen.

Service en advies op jouw maat

Fitness Specialist is een familiebedrijf dat een hart heeft voor fitness en sport in het algemeen. De service en het advies dat wij aanbieden is dan ook afgestemd op jouw voorkeuren. Zo ga je gegarandeerd voor de aankoop van een geschikt toestel. Bovendien zorgen we ervoor dat de loopband netjes bij jou in Zichen-Zussen-Bolder geleverd en geïnstalleerd wordt. Meer over ons aanbod te weten komen? Je bent meer dan welkom in onze showroom. Bekijk je onze opties liever op voorhand? Dan kan je al eens door onze webshop scrollen.