Menu
Your Cart

Vanuit huis in Zepperen werken aan je conditie? Dat doe je met onze loopbanden

Vastbesloten om aan je fitheid te werken? Dat doe je gewoonweg vanuit je eigen huis in Zepperen met een loopband van Fitness Specialist. Als familiebedrijf is Fitness Specialist al meer dan 15 jaar bedreven in de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding. Wij kiezen bewust voor een klantgerichte aanpak waarbij enkel kwalitatief hoogstaande producten verkocht worden. Zo kan je iedere dag genieten van een zorgeloze sportsessie in eigen huis. bowflex loopband zijaanzicht

Waarom je loopband bij Fitness Specialist kopen?

Investeren in een loopband van Fitness Specialist is de moeite waard. We geven advies op jouw maat en hebben alleen merken van de bovenste plank in ons aanbod. Fitness Specialist zorgt er trouwens ook voor dat jouw loopband gratis in Zepperen geleverd wordt. Volg je een revalidatietraject of heb je nood aan meer beweging? Heb je behoefte aan beweging tijdens de werkuren (walking desk) of ben je aan het oefenen voor een marathon? Wij hebben het geschikte toestel voor ieder doel. Indien je vragen hebt over het assortiment, twijfel niet om ons te contacteren. Om een toestel op jouw maat uit te kiezen, helpen we je graag.

De voordelen van een loopband

Nog niet zeker over de installatie van een loopband bij je thuis in Zepperen? Voor gepast advies kan je rekenen op onze medewerkers. Uit het gebruik van een loopband kan je in ieder geval een paar voordelen halen. Zo maakt een loopband het mogelijk om op ieder moment van de dag te oefenen: je bent niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren. Op een loopband lopen is trouwens ook een pak minder belastend voor je lichaam. Als je snel last hebt van je knieën, ben je er absoluut bij gebaat. Het tempo is gemakkelijk aan te passen en ook intervaltrainingen zijn mogelijk. Zo kan je je fitheid het hele jaar door op peil houden. bowflex loopband

Laat je loopband gratis aan huis leveren in Zepperen

Wij kunnen je aangekochte loopband, home- of crosstrainer in Zepperen komen leveren én monteren. Zo blijven je vloeren en muren absoluut schadevrij. Met heel wat ervaring op de teller, kunnen we ieder toestel probleemloos plaatsen in de daarvoor voorziene omgeving. We stellen het toestel bovendien af op jouw prioriteiten en geven de nodige uitleg om je op weg te helpen bij het eerste gebruik. Zie je schade of merk je na de installatie dat er iets misloopt? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan altijd voor je klaar.

Advies en service op jouw maat

Als familiebedrijf is Fitness Specialist gepassioneerd door sport en fitness. De service en het advies dat wij aanbieden is dan ook afgestemd op jouw wensen. Op die manier ben je absoluut van de juiste aankoop. De loopband wordt bovendien netjes bij jou in Zepperen geleverd en geïnstalleerd. Wil je meer te weten komen over ons aanbod? We ontvangen je met open armen in onze showroom. De opties liever op voorhand raadplegen? Dan kan je al eens door onze webshop scrollen.