Menu
Your Cart

Vanuit huis in Wintershoven werken aan je conditie? Dat doe je met onze loopbanden

werken aan je fitheid? Dat kan eenvoudig vanuit je eigen huis in Wintershoven met een loopband van Fitness Specialist. Al meer dan 15 jaar richt Fitness Specialist zich op de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding. Wij kiezen bewust voor een klantgerichte aanpak waarbij alleen kwalitatief hoogstaande producten verkocht worden. Zo geniet jij probleemloos van een sportsessie in eigen huis. loopband bowflex

Waarom investeren in een loopband van Fitness Specialist?

Een loopband van Fitness Specialist kopen, is de investering meer dan waard. Wij verkopen alleen topmerken en geven advies op maat van jouw voorkeuren. Fitness Specialist zorgt er trouwens ook voor dat jouw loopband gratis in Wintershoven wordt geleverd. Volg je een revalidatietraject of wil je graag wat meer bewegen? Train je voor een marathon of heb je behoefte aan meer beweging tijdens de werkuren (walking desk)? Samen bepalen we welk toestel het beste past bij jouw doelen. Twijfel niet om ons bij vragen te contacteren en neem gerust al een kijkje tussen ons online assortiment. We helpen je heel graag bij het uitkiezen van een geschikt toestel.

Laat je loopband gratis aan huis leveren in Wintershoven

Indien je dat wenst kunnen we je aangekochte loopband, home- of crosstrainer in Wintershoven leveren én plaatsen. Dan hoef je je bij de montage geen zorgen te maken over het aanrichten van schade aan je vloer of muren. Omdat we al heel wat ervaring hebben, kunnen we het toestel probleemloos monteren in iedere omgeving. Bovendien stellen we het toestel af op jouw voorkeuren en geven we de nodige uitleg om je op weg te helpen bij het eerste gebruik. Merk je na de plaatsing problemen of schade op? Geef ons dan gerust een seintje. Wij zijn er voor onze klanten. rebound loopband

De voordelen van een loopband

Heb je nog twijfels om een loopband bij je thuis in Wintershoven te plaatsen? Onze medewerkers zijn er om je te bijstaan. Uit het gebruik van een loopband kan je in ieder geval een paar voordelen halen. Zo maakt een loopband het mogelijk om op ieder moment van de dag te oefenen en ben je niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren. Op een loopband lopen is voor je lichaam ook een pak minder belastend. Een absolute aanrader voor wie snel last heeft van pijnlijke benen of knieën. Het tempo is eenvoudig aan te passen en ook intervaltrainingen zijn mogelijk. Je conditie kan je zo gemakkelijk het hele jaar door op peil houden.

Advies en service afgestemd op jouw voorkeuren

Fitness Specialist is een familiebedrijf dat een hart heeft voor sport en fitness. Jouw wensen vormen dan ook de basis voor onze service en ons advies. Op die manier ben je zeker van de juiste aankoop. We komen de loopband bovendien netjes bij jou in Wintershoven installeren en leveren. Wil je ons aanbod grondiger leren kennen? Twijfel dan niet om langs te komen in onze showroom. Liever op voorhand al eens kijken naar de opties? Dat kan via onze webshop.