Menu
Your Cart

Vanuit huis in Wijchmaal werken aan je conditie? Dat doe je met onze loopbanden

Vastbesloten om aan je conditie te werken? Met een loopband van Fitness Specialist doe je het gewoonweg vanuit je eigen woonst in Wijchmaal. Al meer dan 15 jaar is Fitness Specialist gespecialiseerd in de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding. We verkopen alleen kwalitatief hoogstaande producten en voorzien een klantgerichte service. Zo kan jij zonder zorgen genieten van een sportsessie in eigen huis. bowflex loopband zijaanzicht

Laat je loopband kosteloos aan huis leveren in Wijchmaal

Je aangekochte loopband, home- of crosstrainer kan door ons in Wijchmaal worden geleverd én geïnstalleerd. Dan hoef je je bij de plaatsing geen zorgen te maken over het aanrichten van schade aan je vloer of muren. Wij kunnen dankzij ons jarenlange ervaring ieder toestel probleemloos installeren in de daarvoor voorziene omgeving. We stellen het toestel bovendien af op jouw voorkeuren en geven de nodige toelichting om je op weg te helpen bij het eerste gebruik. Zie je schade of merk je na de installatie dat er iets misloopt? Twijfel dan niet om ons een seintje te geven. Op ons kun je rekenen.

Waarom je loopband bij Fitness Specialist kopen?

Wie een loopband van Fitness Specialist koopt, maakt de juiste keuze. We geven altijd advies op jouw maat en daarnaast bevat ons aanbod alleen topmerken. Fitness Specialist zorgt er trouwens ook voor dat jouw loopband kosteloos in Wijchmaal wordt geleverd. Volg je een revalidatietraject of wil je graag wat meer bewegen? Lijkt een walking desk je wel wat of ben je aan het oefenen voor een marathon? Wij hebben het geschikte toestel voor ieder doel. Ons assortiment is altijd online te raadplegen en bij vragen kan je ons steeds contacteren. Graag helpen we jou bij het uitkiezen van een toestel op jouw maat. bowflex loopband

Welke voordelen haal je uit een loopband?

Heb je nog twijfels over de installatie van een loopband bij jou in Wijchmaal? Voor gepast advies kan je rekenen op onze medewerkers. Uit het gebruik van een loopband kan je in ieder geval een paar voordelen halen. Zo maakt een loopband het mogelijk om op ieder moment van de dag te trainen: je bent niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren. Wie op een loopband loopt, zal het lichaam trouwens minder belasten. Als je snel last hebt van pijnlijke gewrichten, ben je hier absoluut bij gebaat. Het tempo is vlot te regelen en daarnaast kan je ook werken met intervaltrainingen. Je fitheid hou je zo eenvoudig het hele jaar door op peil.

Ons advies, afgestemd op jouw wensen

Als familiebedrijf is Fitness Specialist gepassioneerd door sport en fitness. Jouw prioriteiten zijn dan ook het uitgangspunt van ons advies. Dat zorgt ervoor dat jij naar huis gaat met een loopband die volledig afgestemd is op jouw levensstijl. We zorgen er bovendien voor dat de loopband netjes bij jou in Wijchmaal wordt geleverd en geïnstalleerd. Wil je kennismaken met ons aanbod? Twijfel niet om eens langs te komen in onze showroom. De opties liever op voorhand raadplegen? Dat is mogelijk via de webshop.