Menu
Your Cart

Fitness Specialist: de expert in loopbanden voor bij je thuis in Widooie

Wil je je conditie graag op peil houden? Met een loopband van Fitness Specialist doe je het gewoon vanuit je eigen woonst in Widooie. Zowel in de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding is Fitness Specialist al meer dan 15 jaar gespecialiseerd. Wij kiezen bewust voor een klantgerichte aanpak waarbij enkel kwalitatief hoogstaande producten verkocht worden. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van een zorgeloze sportsessie in eigen huis. loopband bowflex

Jouw loopband door ons kosteloos aan huis geleverd in Widooie

Wij komen je aangekochte loopband, home- of crosstrainer in Widooie leveren én monteren. Je hoeft je op die manier geen zorgen te maken over potentiële schade aan je vloer of muur. Wij kunnen ieder toestel probleemloos installeren in de daarvoor voorziene ruimte. We helpen je op weg en stellen het toestel bovendien compleet af op jouw wensen. Merk je na de plaatsing dat er iets misloopt of zie je schade? Twijfel dan niet om ons een seintje te geven. Wij zijn er voor je.

Waarom je loopband bestellen bij Fitness Specialist?

Een loopband van Fitness Specialist kopen, is de investering meer dan waard. We geven altijd advies op jouw maat en daarnaast bevat ons aanbod alleen A-merken. Fitness Specialist zorgt er trouwens ook voor dat jouw loopband gratis in Widooie wordt geleverd. Volg je een revalidatietraject of wil je graag wat meer bewegen? Train je voor een marathon of wil je een walking desk uitproberen? Samen bepalen we welk toestel het beste past bij jouw doelen. Bij vragen over het assortiment kan je ons altijd contacteren. Om een toestel op jouw maat uit te kiezen, helpen we je graag. rebound loopband

Welke voordelen haal je uit een loopband?

Heb je nog twijfels om een loopband bij je thuis in Widooie te plaatsen? Je kan rekenen op onze medewerkers voor het juiste advies. Het gebruik van een loopband is in ieder geval aan een paar voordelen gekoppeld. Met een loopband ben je niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren, zo kan je op ieder moment van de dag trainen. Op een loopband lopen is voor je lichaam ook een pak minder belastend. Wie snel last heeft van kwetsuren is hier dus zonder twijfel bij gebaat. Het tempo is vlot te regelen en daarnaast kan je ook werken met intervaltrainingen. Zo valt je conditie het hele jaar door goed op peil te houden.

Ons advies, afgestemd op jouw wensen

Als familiebedrijf is Fitness Specialist gepassioneerd door fitness en sport in het algemeen. We stemmen onze service en ons advies dan ook helemaal af op jouw voorkeuren. Zo ga je gegarandeerd voor de juiste aankoop. We komen de loopband bovendien netjes bij jou in Widooie leveren en installeren. Ons aanbod beter leren kennen? Twijfel dan niet om langs te komen in onze showroom. Wil je de opties liever op voorhand raadplegen? Dan kan je al eens door onze webshop scrollen.