Menu
Your Cart

Nood aan een kwalitatieve loopband bij je thuis in Werm?

Behoefte om aan je conditie te werken? Met een loopband van Fitness Specialist doe je het gewoon vanuit je eigen woning in Werm. Als familiebedrijf is Fitness Specialist al meer dan 15 jaar bedreven in de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding. We verkopen enkel kwalitatief hoogstaande producten en voorzien een klantgerichte service. Op die manier kan je elke dag genieten van een zorgeloze sportsessie in eigen huis. bowflex loopband zijaanzicht

Jouw loopband kosteloos aan huis geleverd in Werm

Fitness Specialist komt je aangekochte loopband, home- of crosstrainer in Werm leveren én plaatsen. Dan hoef je je bij de montage geen zorgen te maken over het veroorzaken van schade aan je vloer of muren. Wij kunnen dankzij ons jarenlange ervaring ieder toestel probleemloos installeren in de daarvoor voorziene ruimte. Om je op weg te helpen geven we je de nodige uitleg en bovendien stellen we het toestel af volgens jouw voorkeuren. Merk je na de installatie schade of een ander probleem op? Geef ons dan gerust een seintje. Op ons kun je rekenen.

Waarom je loopband bestellen bij Fitness Specialist?

Wie ervoor kiest te investeren in een loopband van Fitness Specialist, gaat voor de juiste keuze. Wij geven advies op jouw maat en verkopen alleen merken van de bovenste plank. Verder komt Fitness Specialist jouw loopband ook kosteloos in Werm leveren. Wil je graag wat meer bewegen of ben je aan het revalideren? Train je voor een marathon of lijkt een walking desk jou wel wat? Welk doel je ook voor ogen hebt, wij hebben het geschikte toestel. Neem gerust een kijkje tussen ons online assortiment en twijfel niet om ons te contacteren bij vragen. We begeleiden je graag bij het uitkiezen van een toestel op jouw maat. bowflex loopband

De voordelen van een loopband

Nog niet zeker over de installatie van een loopband bij je thuis in Werm? Laat je gerust adviseren door één van onze medewerkers. Het is in ieder geval zo dat het gebruik van een loopband enkele voordelen biedt. Met een loopband ben je niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren, zo kan je op ieder moment van de dag trainen. Het is ook een pak minder belastend voor je lichaam om op een loopband te lopen. Wie snel last heeft van kwetsuren is hier dus absoluut bij gebaat. Het tempo is eenvoudig aan te passen en ook intervaltrainingen zijn mogelijk. Je fitheid is zo het hele jaar door op peil te houden.

Service en advies op jouw maat

Fitness Specialist is een familiebedrijf dat een hart heeft voor fitness en sport in het algemeen. Jouw prioriteiten zijn dan ook het uitgangspunt van ons advies. Zo ga je gegarandeerd voor de juiste aankoop. De loopband wordt bovendien netjes bij jou in Werm geleverd en geïnstalleerd. Wil je kennismaken met ons aanbod? Kom dan zonder twijfel eens langs in onze showroom. De opties liever op voorhand raadplegen? Via onze webshop kan het.