Menu
Your Cart

Fitness Specialist: de expert in loopbanden voor bij je thuis in Wellen

Je fitheid op peil houden? Met een loopband van Fitness Specialist doe je het simpelweg vanuit je eigen woonst in Wellen. Zowel in de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding is Fitness Specialist al meer dan 15 jaar gespecialiseerd. Wij kiezen er bewust voor om alleen producten van hoogstaande kwaliteit te verkopen volgens een klantgerichte service. Op die manier kan je elke dag genieten van een zorgeloze sportsessie in eigen huis. bowflex loopband zijaanzicht

De voordelen van een loopband

Twijfel je nog over de installatie van een loopband bij je thuis in Wellen? Onze medewerkers staan je bij met advies. Een loopband aanschaffen biedt in ieder geval een paar voordelen. Met een loopband kan je op ieder moment van de dag oefenen, want je bent niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren. Wie op een loopband loopt, zal het lichaam trouwens minder belasten. Als je snel last hebt van pijnlijke gewrichten, ben je hier zeker bij gebaat. Via de programmatie zijn intervaltrainingen eenvoudig in te stellen en ook het tempo pas je zo aan. Je fitheid is zo het hele jaar door op peil te houden.

Laat je loopband gratis aan huis leveren in Wellen

Wij kunnen je aangekochte loopband, home- of crosstrainer in Wellen komen leveren én installeren. Zo hoef je er niet mee in te zitten dat er schade wordt aangericht aan je vloer of muur. Omdat we al heel wat ervaring hebben, kunnen we het toestel probleemloos monteren in iedere omgeving. We helpen je op weg door de nodige toelichting te geven en stellen het toestel bovendien af volgens jouw prioriteiten. Merk je na de installatie schade of een ander probleem op? Geef ons dan gerust een seintje. Je kan op ons rekenen. rebound loopband

Waarom je loopband bestellen bij Fitness Specialist?

Een loopband van Fitness Specialist kopen, is de investering meer dan waard. Ons aanbod bevat enkel A-merken en bovendien geven we advies op jouw maat. Verder komt Fitness Specialist jouw loopband ook kosteloos in Wellen leveren. Ben je aan het revalideren of wil je graag wat meer bewegen? Ben je aan het trainen voor een marathon of heb je nood aan meer beweging tijdens de werkuren (walking desk)? Wij hebben voor elk doel het geschikte toestel. Twijfel niet om ons bij vragen te contacteren en neem gerust al een kijkje tussen ons online assortiment. We zorgen voor de juiste begeleiding bij het uitkiezen van een toestel.

Advies en service afgestemd op jouw wensen

Als familiebedrijf is Fitness Specialist gepassioneerd door sport en fitness. We zorgen dan ook voor advies en service op jouw maat. Zo ben je absoluut absoluut van de juiste aankoop. Bovendien zorgen we ervoor dat de loopband netjes bij jou in Wellen geleverd en geïnstalleerd wordt. Meer over ons aanbod te weten komen? In onze showroom ben je meer dan welkom. De opties liever op voorhand raadplegen? Dat is mogelijk via de webshop.