Menu
Your Cart

Fitness Specialist: de expert in loopbanden voor bij je thuis in Vucht

Wil je graag aan je fitheid werken? Dat doe je simpelweg vanuit je eigen woonst in Vucht met een loopband van Fitness Specialist. Als familiebedrijf is Fitness Specialist al meer dan 15 jaar bedreven in de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding. Wij staan garant voor kwalitatief hoogstaande producten en een klantgerichte service. Zo kan je iedere dag genieten van een zorgeloze sportsessie in eigen huis. loopband bowflex

Jouw loopband door ons gratis aan huis geleverd in Vucht

Je aangekochte loopband, home- of crosstrainer kan door ons in Vucht worden geleverd én geïnstalleerd. Zo blijven je vloeren en muren absoluut schadevrij. Omdat we al heel wat ervaring hebben, kunnen we het toestel probleemloos installeren in iedere ruimte. We helpen je op weg door de nodige uitleg te geven en stellen het toestel bovendien af volgens jouw prioriteiten. Merk je na de installatie schade of een ander probleem op? Dan kan je ons altijd contacteren. Wij zijn er voor onze klanten.

Waarom je loopband bestellen bij Fitness Specialist?

Investeren in een loopband van Fitness Specialist, betekent kiezen voor kwaliteit. Wij geven advies op jouw maat en verkopen enkel merken van de bovenste plank. Fitness Specialist zorgt er trouwens ook voor dat jouw loopband kosteloos in Vucht wordt geleverd. Ben je een revalidatietraject aan het volgen of wil je graag wat meer bewegen? Heb je behoefte aan beweging tijdens de werkuren (walking desk) of ben je aan het trainen voor een marathon? Wij hebben het geschikte toestel voor ieder doel. Neem gerust een kijkje tussen ons online assortiment en twijfel niet om ons te contacteren bij vragen. We begeleiden je graag bij het uitkiezen van een toestel op jouw maat. bowflex loopband

Welke voordelen haal je uit een loopband?

Ben je nog niet zeker of je een loopband in je huis in Vucht wil installeren? Onze medewerkers geven gepast advies mee. Een loopband aanschaffen biedt in ieder geval een paar voordelen. Zo maakt een loopband het mogelijk om op ieder moment van de dag te oefenen en ben je niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren. Lopen op een loopband is ook een pak minder belastend voor je lichaam. Wie snel last heeft van pijnlijke knieën, is hier absoluut bij gebaat. Het tempo is vlot te regelen en daarnaast kan je ook werken met intervaltrainingen. Je fitheid hou je zo eenvoudig het hele jaar door op peil.

Advies en service afgestemd op jouw voorkeuren

Als familiebedrijf is Fitness Specialist gepassioneerd door sport en fitness. Jouw prioriteiten vormen dan ook de basis voor onze service en ons advies. Zo ga je gegarandeerd voor de juiste aankoop. De loopband wordt bovendien netjes bij jou in Vucht geleverd en geïnstalleerd. Ons aanbod grondiger leren kennen? Twijfel dan niet om langs te komen in onze showroom. De opties liever op voorhand bekijken? Dan kan je al eens door onze webshop scrollen.