Menu
Your Cart

Nood aan een kwalitatieve loopband bij je thuis in Vroenhoven?

Behoefte om aan je conditie te werken? Je kunt het eenvoudig doen vanuit je eigen huis in Vroenhoven met een loopband van Fitness Specialist. Al meer dan 15 jaar is Fitness Specialist gespecialiseerd in de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding. Wij staan garant voor kwalitatief hoogstaande apparatuur en een klantgerichte service. Op die manier kan je elke dag genieten van een zorgeloze sportsessie in eigen huis. loopband bowflex

De voordelen van een loopband

Heb je nog twijfels over de installatie van een loopband bij jou in Vroenhoven? Onze medewerkers staan klaar om je te adviseren. Het gebruik van een loopband biedt in ieder geval wel een paar voordelen. Zo maakt een loopband het mogelijk om op ieder moment van de dag te oefenen: je bent niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren. Wie op een loopband loopt, zal het lichaam trouwens minder belasten. Als je snel last hebt van je knieën, ben je er absoluut bij gebaat. Het tempo is gemakkelijk aan te passen en ook intervaltrainingen zijn mogelijk. Je fitheid hou je zo gemakkelijk het hele jaar door op peil.

Wij leveren jouw loopband gratis aan huis in Vroenhoven

Je aangekochte loopband, home- of crosstrainer kan door ons in Vroenhoven worden geleverd én geïnstalleerd. Schade aan je vloer of muren kan op die manier het beste vermeden worden. Wij kunnen ieder toestel probleemloos plaatsen in de daarvoor voorziene omgeving. We helpen je op weg door de nodige toelichting te geven en stellen het toestel bovendien af volgens jouw wensen. Loopt er na de plaatsing iets mis of merk je schade op? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Je kan op ons rekenen. bowflex loopband

Waarom je loopband bestellen bij Fitness Specialist?

Investeren in een loopband van Fitness Specialist is de moeite waard. Wij geven advies op jouw maat en verkopen alleen A-merken. Fitness Specialist levert jouw loopband trouwens ook gratis aan huis in Vroenhoven. Ben je een revalidatietraject aan het volgen of wil je graag wat meer bewegen? Train je voor een marathon of lijkt een walking desk jou wel wat? Wij bieden je het toestel aan dat aansluit bij je doelen. Bij vragen over het assortiment kan je ons altijd contacteren. We helpen je graag om een toestel uit te kiezen op jouw maat.

Service en advies op jouw maat

Fitness Specialist is een familiebedrijf met een passie voor sport en fitness. We zorgen dan ook voor advies en service op jouw maat. Op die manier ben je zeker van de juiste aankoop. Bovendien zorgen we ervoor dat de loopband netjes bij jou in Vroenhoven geleverd en geïnstalleerd wordt. Meer te weten komen over ons aanbod? In onze showroom ben je meer dan welkom. De opties liever op voorhand raadplegen? Raadpleeg onze webshop dan.