Menu
Your Cart

Train thuis in Vreren met een loopband van Fitness Specialist

Wil je je conditie graag op peil houden? Dat kan eenvoudig vanuit je eigen huis in Vreren met een loopband van Fitness Specialist. Al meer dan 15 jaar is Fitness Specialist bedreven in de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding. Wij kiezen bewust voor een klantgerichte aanpak waarbij alleen kwalitatief hoogstaande producten verkocht worden. Op die manier kan je probleemloos genieten van een sportsessie in eigen huis. loopband bowflex

Waarom investeren in een loopband van Fitness Specialist?

Koop je een loopband van Fitness Specialist, dan is het de investering meer dan waard. In ons aanbod vind je alleen A-merken terug en bovendien geven we altijd advies op jouw maat. Fitness Specialist levert jouw loopband trouwens ook kosteloos aan huis in Vreren. Wil je graag wat meer bewegen of ben je een revalidatietraject aan het volgen? Ben je aan het oefenen voor een marathon of heb je nood aan meer beweging tijdens de werkuren (walking desk)? Wij bieden je het toestel aan dat aansluit bij je doelen. Bij vragen kan je ons altijd contacteren en ons assortiment is steeds online te raadplegen. We helpen je heel graag bij het uitkiezen van een geschikt toestel.

De voordelen van een loopband

Ben je nog niet zeker of je een loopband in je huis in Vreren wil monteren? Onze medewerkers zijn er om je te bijstaan. Uit het gebruik van een loopband kan je in ieder geval een paar voordelen halen. Zo maakt een loopband het mogelijk om op ieder moment van de dag te trainen en ben je niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren. Op een loopband lopen is trouwens ook een pak minder belastend voor je lichaam. Wie vlug last heeft van kwetsuren is hier dus zonder twijfel bij gebaat. Je past het tempo gemakkelijk zelf aan en ook intervaltrainingen zijn mogelijk. Je conditie hou je zo eenvoudig het hele jaar door op peil. bowflex loopband

Jouw loopband door ons gratis aan huis geleverd in Vreren

Fitness Specialist komt je aangekochte loopband, home- of crosstrainer in Vreren leveren én installeren. Je hoeft je bij de montage dus geen zorgen te maken over het aanrichten van schade aan je vloer of muren. Dankzij onze jarenlange ervaring, kunnen wij ieder toestel probleemloos installeren in de daarvoor voorziene omgeving. Om je op weg te helpen geven we je de nodige toelichting en bovendien stellen we het toestel af volgens jouw prioriteiten. Merk je na de plaatsing problemen of schade op? Twijfel niet om ons iets te laten weten. Op ons kun je rekenen.

Advies en service op jouw maat

Sport en fitness zijn vanzelfsprekende passies voor ons familiebedrijf. De service en het advies dat wij aanbieden is dan ook afgestemd op jouw voorkeuren. Zo ga je gegarandeerd voor de juiste aankoop. Bovendien zorgen we ervoor dat de loopband netjes bij jou in Vreren geleverd en geïnstalleerd wordt. Meer weten over ons aanbod? Twijfel dan niet om langs te komen in onze showroom. Bekijk je de opties liever op voorhand? Dat kan via onze webshop.