Menu
Your Cart

Een loopband bij je thuis in Voort? Fitness Specialist is het juiste adres

Graag je conditie op peil houden? Met een loopband van Fitness Specialist doe je het gewoonweg vanuit je eigen huis in Voort. Als familiebedrijf is Fitness Specialist al meer dan 15 jaar bedreven in de verkoop van fitnesstoestellen, sportvoeding en sportkledij. Wij staan garant voor een klantgerichte service en verkopen alleen kwalitatief hoogstaande fitnesstoestellen. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van een zorgeloze sportsessie in eigen huis.

Welke voordelen haal je uit een loopband

Heb je nog twijfels om een loopband bij je thuis in Voort te installeren? Je kan rekenen op onze medewerkers voor het juiste advies. Een loopband aanschaffen biedt in ieder geval een paar voordelen. Zo maakt een loopband het mogelijk om op ieder moment van de dag te oefenen: je bent niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren. Op een loopband lopen is trouwens ook een pak minder belastend voor je lichaam. Als je snel last hebt van pijnlijke gewrichten, ben je hier absoluut bij gebaat. Daarnaast kan je het tempo vlot regelen en is intervaltraining gemakkelijk in te stellen via de programmatie. Je fitheid kan je zo eenvoudig het hele jaar door op peil houden.

Waarom een loopband van Fitness Specialist kopen?

Kies je voor een loopband van Fitness Specialist, dan is het de investering meer dan waard. Wij geven advies op jouw maat en verkopen alleen klassemerken. Het is trouwens zo dat we de loopband ook gratis bij jou in Voort leveren. Wil je graag wat meer bewegen of ben je een revalidatietraject aan het volgen? Ben je aan het trainen voor een marathon of heb je nood aan meer beweging tijdens de werkuren (walking desk)? Wij hebben het geschikte toestel voor ieder doel. Twijfel niet om ons te contacteren bij vragen en neem gerust al een kijkje tussen ons online assortiment. We zorgen voor de juiste begeleiding bij het uitkiezen van een toestel.

Wij leveren jouw loopband gratis aan huis in Voort

Je aangekochte loopband, home- of crosstrainer kan door ons in Voort worden geleverd én geïnstalleerd. Je hoeft je op die manier geen zorgen te maken over potentiële schade aan je vloer of muur. Wij hebben jarenlange ervaring, waardoor we ieder toestel probleemloos kunnen installeren in de daarvoor voorziene omgeving. Om je op weg te helpen geven we je de nodige uitleg en bovendien stellen we het toestel af volgens jouw voorkeuren. Merk je na de montage problemen of schade op? Geef ons dan gerust een seintje. Wij staan altijd voor je klaar.

Ons advies, afgestemd op jouw wensen

Sport en fitness zijn vanzelfsprekende passies voor ons familiebedrijf. We stemmen onze service en ons advies dan ook helemaal af op jouw wensen. Zo ga je gegarandeerd voor de juiste aankoop. We zorgen er bovendien voor de de loopband netjes bij jou in Voort geleverd en geïnstalleerd wordt. Wil je meer te weten komen over ons gamma? Je bent meer dan welkom in onze showroom. Bekijk je onze opties liever op voorhand? Dan kan je al eens door onze webshop scrollen.