Menu
Your Cart

Vanuit huis in Voeren werken aan je conditie? Dat doe je met onze loopbanden

Graag je fitheid op peil houden? Met een loopband van Fitness Specialist doe je het gewoon vanuit je eigen huis in Voeren. Fitness Specialist is al meer dan 15 jaar bedreven in de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding. Wij kiezen er bewust voor om enkel producten van hoogstaande kwaliteit te verkopen volgens een klantgerichte service. Zo geniet jij zorgeloos van een sportsessie in eigen huis. loopband bowflex

Jouw loopband door ons gratis aan huis geleverd in Voeren

Wij kunnen je aangekochte loopband, home- of crosstrainer in Voeren komen leveren én monteren. Zo ben je er zonder twijfel van dat er geen schade wordt aangericht aan je vloer of muur. Wij hebben jarenlange ervaring, waardoor we ieder toestel probleemloos kunnen installeren in de daarvoor voorziene ruimte. We helpen je op weg door de nodige toelichting te geven en stellen het toestel bovendien af volgens jouw wensen. Zie je schade of merk je na de plaatsing dat er iets misloopt? Dan kan je ons altijd contacteren. Wij helpen je graag.

Waarom een loopband van Fitness Specialist kopen?

Investeren in een loopband van Fitness Specialist, betekent kiezen voor kwaliteit. We geven advies op jouw maat en hebben alleen topmerken in ons aanbod. De loopband wordt trouwens ook kosteloos bij jou in Voeren geleverd. Ben je een revalidatietraject aan het volgen of wil je graag wat meer bewegen? Train je voor een marathon of lijkt een walking desk jou wel wat? Voor elk doel hebben wij het geschikte toestel in huis. Bij vragen kan je ons altijd contacteren en ons assortiment is steeds online te raadplegen. We helpen je graag bij het uitkiezen van een toestel op jouw maat. bowflex loopband

Geniet van de voordelen van een loopband

Heb je nog twijfels over de installatie van een loopband bij jou in Voeren? Voor gepast advies kan je rekenen op onze medewerkers. Het gebruik van een loopband biedt in ieder geval wel een paar voordelen. Zo maakt een loopband het mogelijk om op ieder moment van de dag te trainen: je bent niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren. Op een loopband lopen is voor je lichaam ook een pak minder belastend. Als je vlug last hebt van pijnlijke gewrichten, ben je hier zeker bij gebaat. Je past het tempo eenvoudig zelf aan en ook intervaltrainingen zijn mogelijk. Zo kan je je fitheid het hele jaar door op peil houden.

Service en advies op jouw maat

Als familiebedrijf is Fitness Specialist gepassioneerd door sport en fitness. We zorgen dan ook voor advies en service op jouw maat. Zo ga je gegarandeerd voor de juiste aankoop. We komen de loopband bovendien netjes bij jou in Voeren leveren en plaatsen. Ons aanbod beter leren kennen? We ontvangen je met open armen in onze showroom. Liever op voorhand al eens de opties bekijken? Dat is mogelijk via de webshop.