Menu
Your Cart

Een kwalitatieve loopband bij je thuis in Vlijtingen?

Wil je je fitheid graag op peil houden? Dat doe je gewoonweg vanuit je eigen woning in Vlijtingen met een loopband van Fitness Specialist. Al meer dan 15 jaar richt Fitness Specialist zich op de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding. Wij kiezen bewust voor een klantgerichte aanpak waarbij enkel kwalitatief hoogstaande producten verkocht worden. Zo kan jij probleemloos genieten van een sportsessie in eigen huis. loopband bowflex

De voordelen van een loopband

Heb je nog twijfels over de installatie van een loopband bij jou in Vlijtingen? Laat je gerust bijstaan door één van onze medewerkers. Uit het gebruik van een loopband kan je in ieder geval een paar voordelen halen. Omdat je door een loopband niet afhankelijk bent van het weer of andere omgevingsfactoren, kan je op ieder moment van de dag trainen. Verder is lopen op een loopband ook een pak minder belastend voor je lichaam. Wie snel last heeft van pijnlijke knieën, is hier absoluut bij gebaat. Het is perfect mogelijk om intervaltrainingen te doen en het tempo aan te passen wanneer nodig. Zo valt je conditie het hele jaar door goed op peil te houden.

Jouw loopband gratis aan huis geleverd in Vlijtingen

Je aangekochte loopband, home- of crosstrainer kan door ons in Vlijtingen worden geleverd én geïnstalleerd. Je hoeft je op die manier geen zorgen te maken over potentiële schade aan je vloer of muur. Wij kunnen ieder toestel probleemloos installeren in de daarvoor voorziene ruimte. Bovendien stellen we het toestel af op jouw voorkeuren en geven we de nodige toelichting om je op weg te helpen bij het eerste gebruik. Merk je na de installatie dat er iets misloopt of zie je schade? Twijfel dan niet om ons een seintje te geven. Wij zijn er voor je. rebound loopband

Waarom je loopband bij Fitness Specialist kopen?

Koop je een loopband van Fitness Specialist, dan is het de investering meer dan waard. Wij geven advies op jouw maat en verkopen alleen merken van de bovenste plank. Het is trouwens zo dat we de loopband ook gratis bij jou in Vlijtingen leveren. Wil je graag wat meer bewegen of volg je een revalidatietraject? Train je voor een marathon of heb je behoefte aan meer beweging tijdens de werkuren (walking desk)? Wij hebben voor elk doel het geschikte toestel. Twijfel niet om ons bij vragen te contacteren en neem gerust al een kijkje tussen ons online assortiment. We zorgen voor de juiste begeleiding bij het uitkiezen van een toestel.

Service en advies op jouw maat

Als familiebedrijf is Fitness Specialist gepassioneerd door sport en fitness. Onze service en ons advies worden dan ook volledig afgestemd op jouw voorkeuren. Zo ga je gegarandeerd voor de aankoop van een geschikt toestel. We zorgen er bovendien voor de de loopband netjes bij jou in Vlijtingen geleverd en geïnstalleerd wordt. Meer over ons aanbod te weten komen? We ontvangen je met open armen in onze showroom. De opties liever op voorhand bekijken? Scrol dan alvast eens door onze webshop.