Menu
Your Cart

Fitness Specialist: de expert in loopbanden voor bij je thuis in Vliermaalroot

Graag je fitheid op peil houden? Dat kan je perfect doen vanuit je eigen huis in Vliermaalroot met een loopband van Fitness Specialist. Al meer dan 15 jaar is Fitness Specialist bedreven in de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding. Wij kiezen bewust voor een klantgerichte aanpak waarbij alleen kwalitatief hoogstaande producten verkocht worden. Op die manier geniet jij zorgeloos van een sportsessie in eigen huis. loopband bowflex

Jouw loopband gratis aan huis geleverd in Vliermaalroot

Je aangekochte loopband, home- of crosstrainer kan door ons in Vliermaalroot worden geleverd én geïnstalleerd. Je hoeft je op die manier geen zorgen te maken over potentiële schade aan je vloer of muur. Omdat we al heel wat ervaring hebben, kunnen we het toestel probleemloos plaatsen in iedere omgeving. We helpen je op weg door de nodige uitleg te geven en stellen het toestel bovendien af volgens jouw wensen. Merk je na de plaatsing schade of een ander probleem op? Geef ons dan gerust een seintje. Wij zijn er voor je.

Waarom je loopband bij Fitness Specialist kopen?

Een loopband van Fitness Specialist kopen, is de investering meer dan waard. We geven altijd advies op jouw maat en daarnaast bevat ons aanbod enkel topmerken. Fitness Specialist levert jouw loopband trouwens ook gratis aan huis in Vliermaalroot. Ben je een revalidatietraject aan het volgen of wil je graag wat meer bewegen? Train je voor een marathon of heb je behoefte aan meer beweging tijdens de werkuren (walking desk)? Samen bepalen we welk toestel het beste past bij jouw doelen. Bij vragen over het assortiment kan je ons altijd contacteren. We helpen je graag om een toestel uit te kiezen op jouw maat. rebound loopband

Welke voordelen haal je uit een loopband?

Twijfel je nog over de installatie van een loopband bij je thuis in Vliermaalroot? Voor gepast advies kan je rekenen op onze medewerkers. De aanschaf van een loopband biedt in ieder geval een paar voordelen. Zo maakt een loopband het mogelijk om op ieder moment van de dag te oefenen en ben je niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren. Op een loopband lopen is voor je lichaam ook een pak minder belastend. Een absolute aanrader voor wie snel last heeft van pijnlijke benen of knieën. Via de programmatie zijn intervaltrainingen eenvoudig in te stellen en ook het tempo pas je zo aan. Zo hou je het hele jaar door je conditie op peil.

Service en advies op jouw maat

Fitness Specialist is een familiebedrijf dat een hart heeft voor sport en fitness. De service en het advies dat wij aanbieden is dan ook afgestemd op jouw prioriteiten. Zo koop jij gegarandeerd een loopband die compleet past bij jouw levensstijl. Bovendien zorgen we ervoor dat de loopband netjes bij jou in Vliermaalroot wordt geleverd en geïnstalleerd. Meer weten over ons aanbod? Twijfel niet om eens langs te komen in onze showroom. Wil je de opties liever op voorhand raadplegen? Dan kan je al eens door onze webshop scrollen.