Menu
Your Cart

Cardiotraining bij je thuis in Vliermaal met een loopband van Fitness Specialist

Je fitheid op peil houden? Dat kan eenvoudig vanuit je eigen huis in Vliermaal met een loopband van Fitness Specialist. In de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding zijn we bij Fitness Specialist al meer dan 15 jaar gespecialiseerd. Wij kiezen voor een klantgerichte service en verkopen alleen hoogstaande producten. Zo kan je iedere dag genieten van een zorgeloze sportsessie in eigen huis. loopband bowflex

Laat je loopband kosteloos aan huis leveren in Vliermaal

Wij komen je aangekochte loopband, home- of crosstrainer in Vliermaal leveren én plaatsen. Je hoeft je op die manier geen zorgen te maken over potentiële schade aan je vloer of muur. Omdat we al heel wat ervaring hebben, kunnen we het toestel probleemloos plaatsen in iedere ruimte. Bovendien stellen we het toestel af op jouw voorkeuren en geven we de nodige uitleg om je op weg te helpen bij het eerste gebruik. Merk je na de montage dat er iets misloopt of zie je schade? Geef ons dan gerust een seintje. Op ons kun je rekenen.

Welke voordelen haal je uit een loopband?

Heb je nog twijfels om een loopband bij je thuis in Vliermaal te monteren? Je kan rekenen op onze medewerkers voor het juiste advies. De aanschaf van een loopband biedt in ieder geval een paar voordelen. Omdat je door een loopband niet afhankelijk bent van het weer of andere omgevingsfactoren, kan je op ieder moment van de dag oefenen. Wie op een loopband loopt, zal het lichaam trouwens minder belasten. Je bent hier dus zonder twijfel bij gebaat als je snel last hebt van kwetsuren. Het tempo is vlot te reguleren en daarnaast kan je ook werken met intervaltrainingen. Zo kan je je conditie het hele jaar door op peil houden. rebound loopband

Waarom investeren in een loopband van Fitness Specialist?

Wie ervoor kiest te investeren in een loopband van Fitness Specialist, gaat voor de juiste keuze. In ons aanbod vind je alleen merken van de bovenste plank terug en bovendien geven we altijd advies op jouw maat. Verder komt Fitness Specialist jouw loopband ook gratis in Vliermaal leveren. Wil je graag wat meer bewegen of ben je een revalidatietraject aan het volgen? Ben je aan het trainen voor een marathon of heb je behoefte aan meer beweging tijdens de werkuren (walking desk)? Wij hebben het geschikte toestel voor ieder doel. Twijfel niet om ons te contacteren bij vragen en neem gerust al een kijkje tussen ons online assortiment. We helpen je heel graag bij het uitkiezen van een geschikt toestel.

Ons advies, afgestemd op jouw prioriteiten

Als familiebedrijf is Fitness Specialist gepassioneerd door sport en fitness. We zorgen dan ook voor advies en service op jouw maat. Zo ga je gegarandeerd voor de aankoop van een geschikt toestel. We zorgen er bovendien voor de de loopband netjes bij jou in Vliermaal geleverd en geïnstalleerd wordt. Wil je ons aanbod grondiger leren kennen? We ontvangen je met open armen in onze showroom. Wil je onze opties liever op voorhand raadplegen? Raadpleeg onze webshop dan.