Menu
Your Cart

Nood aan een kwalitatieve loopband bij je thuis in Velm?

Je fitheid op peil houden? Met een loopband van Fitness Specialist doe je het gewoon vanuit je eigen woonst in Velm. Al meer dan 15 jaar is Fitness Specialist gespecialiseerd in de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding. We verkopen enkel kwalitatief hoogstaande producten en voorzien een klantgerichte service. Op die manier kan je elke dag genieten van een zorgeloze sportsessie in eigen huis. loopband bowflex

Geniet van de voordelen van een loopband

Heb je nog twijfels om een loopband bij je thuis in Velm te plaatsen? Voor gepast advies kan je rekenen op onze medewerkers. Het gebruik van een loopband biedt in ieder geval wel een paar voordelen. Met een loopband ben je niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren, zo kan je op ieder moment van de dag trainen. Het is ook een pak minder belastend voor je lichaam om op een loopband te lopen. Wie vlug last heeft van kwetsuren is hier dus zeker bij gebaat. Je past het tempo eenvoudig zelf aan en ook intervaltrainingen zijn mogelijk. Je fitheid hou je zo eenvoudig het hele jaar door op peil.

Laat je loopband kosteloos aan huis leveren in Velm

Wij kunnen je aangekochte loopband, home- of crosstrainer in Velm komen leveren én monteren. Dan hoef je je bij de plaatsing geen zorgen te maken over het aanrichten van schade aan je vloer of muren. Wij kunnen dankzij ons jarenlange ervaring ieder toestel probleemloos monteren in de daarvoor voorziene omgeving. We helpen je op weg door de nodige toelichting te geven en stellen het toestel bovendien af volgens jouw prioriteiten. Merk je na de installatie problemen of schade op? Twijfel dan niet om ons een seintje te geven. Wij staan altijd voor je klaar. rebound loopband

Waarom een loopband van Fitness Specialist kopen?

Investeren in een loopband van Fitness Specialist, betekent kiezen voor kwaliteit. Wij verkopen enkel klassemerken en geven advies op maat van jouw prioriteiten. Het is trouwens zo dat we de loopband ook gratis bij jou in Velm leveren. Wil je graag wat meer bewegen of ben je een revalidatietraject aan het volgen? Train je voor een marathon of lijkt een walking desk jou wel wat? Welk doel je ook voor ogen hebt, wij hebben het geschikte toestel. Indien je vragen hebt over het assortiment, twijfel niet om ons te contacteren. We zorgen voor de juiste begeleiding bij het uitkiezen van een toestel.

Advies en service op jouw maat

Fitness Specialist is een familiebedrijf dat een hart heeft voor fitness en sport in het algemeen. Onze service en ons advies worden dan ook volledig afgestemd op jouw voorkeuren. Zo ga je gegarandeerd voor de aankoop van een geschikt toestel. De loopband wordt bovendien netjes bij jou in Velm geleverd en geïnstalleerd. Meer te weten komen over ons aanbod? Twijfel niet om eens langs te komen in onze showroom. Bekijk je onze opties liever op voorhand? Raadpleeg onze webshop dan.