Menu
Your Cart

Train thuis in Veldwezelt met een loopband van Fitness Specialist

werken aan je fitheid? Dat kan gemakkelijk vanuit je eigen huis in Veldwezelt met een loopband van Fitness Specialist. Al meer dan 15 jaar is Fitness Specialist gespecialiseerd in de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding. Wij kiezen bewust voor een klantgerichte aanpak waarbij enkel kwalitatief hoogstaande producten verkocht worden. Zo kan jij probleemloos genieten van een sportsessie in eigen huis. loopband bowflex

Geniet van de voordelen van een loopband

Zit je nog met bepaalde twijfels over de installatie van een loopband bij je thuis in Veldwezelt? Onze medewerkers staan je bij met advies. Het is in ieder geval zo dat het gebruik van een loopband enkele voordelen biedt. Zo maakt een loopband het mogelijk om op ieder moment van de dag te trainen: je bent niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren. Op een loopband lopen is trouwens ook een pak minder belastend voor je lichaam. Als je snel last hebt van pijnlijke gewrichten, ben je hier absoluut bij gebaat. Het tempo is gemakkelijk aan te passen en ook intervaltrainingen zijn mogelijk. Zo kan je je fitheid het hele jaar door op peil houden.

Waarom je loopband bij Fitness Specialist kopen?

Koop je een loopband van Fitness Specialist, dan is het de investering meer dan waard. Wij geven advies op jouw maat en verkopen alleen A-merken. Het is trouwens zo dat we de loopband ook kosteloos bij jou in Veldwezelt leveren. Volg je een revalidatietraject of wil je graag wat meer bewegen? Heb je behoefte aan beweging tijdens de werkuren (walking desk) of ben je aan het trainen voor een marathon? Voor elk doel hebben wij het geschikte toestel. Indien je vragen hebt over het assortiment, twijfel niet om ons te contacteren. Om een toestel op jouw maat uit te kiezen, helpen we je graag. bowflex loopband

Laat je loopband kosteloos aan huis leveren in Veldwezelt

De levering en installatie van je loopband in Veldwezelt kan door Fitness Specialist voorzien worden. Schade aan je vloer of muren kan op die manier het beste vermeden worden. Wij hebben jarenlange ervaring, waardoor we ieder toestel probleemloos kunnen plaatsen in de daarvoor voorziene omgeving. We helpen je op weg en stellen het toestel bovendien compleet af op jouw voorkeuren. Merk je schade of problemen op na de plaatsing? Twijfel niet om contact op te nemen. Wij zijn er voor onze klanten.

Service en advies op jouw maat

Fitness Specialist is een familiebedrijf met een passie voor sport en fitness. We zorgen dan ook voor service en advies op jouw maat. Zo ga je gegarandeerd voor de aankoop van een geschikt toestel. We zorgen er bovendien voor de de loopband netjes bij jou in Veldwezelt geleverd en geïnstalleerd wordt. Meer te weten komen over ons aanbod? Met open armen ontvangen we je in onze showroom. Liever op voorhand al eens de opties raadplegen? Dat is mogelijk via de webshop.