Menu
Your Cart

Een loopband bij je thuis in Val-Meer? Fitness Specialist is het juiste adres

werken aan je fitheid? Met een loopband van Fitness Specialist doe je het gewoon vanuit je eigen woning in Val-Meer. Al meer dan 15 jaar richt Fitness Specialist zich op de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding. We verkopen alleen kwalitatief hoogstaande producten en voorzien een klantgerichte service. Op die manier kan je elke dag genieten van een zorgeloze sportsessie in eigen huis. loopband bowflex

Waarom je loopband bestellen bij Fitness Specialist?

Koop je een loopband van Fitness Specialist, dan is het de investering meer dan waard. Ons aanbod bevat alleen merken van de bovenste plank en bovendien geven we advies op jouw maat. Het is trouwens zo dat we de loopband ook gratis bij jou in Val-Meer leveren. Wil je graag wat meer bewegen of ben je aan het revalideren? Ben je aan het trainen voor een marathon of heb je behoefte aan meer beweging tijdens de werkuren (walking desk)? Wij bieden je het toestel aan dat aansluit bij je doelen. Twijfel niet om ons bij vragen te contacteren en neem gerust al een kijkje tussen ons online assortiment. Om een toestel op jouw maat uit te kiezen, helpen we je graag.

Welke voordelen haal je uit een loopband?

Twijfel je nog over de installatie van een loopband bij je thuis in Val-Meer? Je kan rekenen op onze medewerkers voor het juiste advies. Een loopband aanschaffen biedt in ieder geval een paar voordelen. Zo maakt een loopband het mogelijk om op ieder moment van de dag te oefenen: je bent niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren. Lopen op een loopband is ook een pak minder belastend voor je lichaam. Een absolute aanrader voor wie snel last heeft van pijnlijke benen of knieën. Daarnaast kan je het tempo vlot regelen en is intervaltraining eenvoudig in te stellen via de programmatie. Je conditie is zo het hele jaar door op peil te houden. rebound loopband

Laat je loopband kosteloos aan huis leveren in Val-Meer

Wij kunnen je aangekochte loopband, home- of crosstrainer in Val-Meer komen leveren én installeren. Zo ben je er absoluut van dat er geen schade wordt aangericht aan je vloer of muur. Omdat we al heel wat ervaring hebben, kunnen we het toestel probleemloos monteren in iedere ruimte. We stellen het toestel bovendien af op jouw wensen en geven de nodige uitleg om je op weg te helpen bij het eerste gebruik. Loopt er na de montage iets mis of merk je schade op? Geef ons dan gerust een seintje. Wij staan altijd voor je klaar.

Advies en service op jouw maat

Als familiebedrijf is Fitness Specialist gepassioneerd door fitness en sport in het algemeen. Jouw prioriteiten zijn dan ook het uitgangspunt van ons advies. Dat zorgt ervoor dat jij naar huis gaat met een loopband die compleet afgestemd is op jouw levensstijl. We zorgen er bovendien voor de de loopband netjes bij jou in Val-Meer geleverd en geïnstalleerd wordt. Wil je kennismaken met ons aanbod? Twijfel dan niet om langs te komen in onze showroom. Bekijk je de opties liever op voorhand? Raadpleeg onze webshop dan.