Menu
Your Cart

Cardiotraining bij je thuis in Ulbeek met een loopband van Fitness Specialist

Graag je conditie op peil houden? Je doet het met een loopband van Fitness Specialist gewoon vanuit je eigen huis in Ulbeek. Al meer dan 15 jaar is Fitness Specialist gespecialiseerd in de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding. Wij kiezen voor een klantgerichte service en verkopen alleen hoogstaande producten. Op die manier kan je probleemloos genieten van een sportsessie in eigen huis. bowflex loopband zijaanzicht

Waarom je loopband bij Fitness Specialist kopen?

Wie ervoor kiest te investeren in een loopband van Fitness Specialist, gaat voor de juiste keuze. Wij verkopen enkel merken van de bovenste plank en geven advies op maat van jouw voorkeuren. Verder komt Fitness Specialist jouw loopband ook kosteloos in Ulbeek leveren. Ben je aan het revalideren of wil je graag wat meer bewegen? Heb je behoefte aan beweging tijdens de werkuren (walking desk) of ben je aan het trainen voor een marathon? Voor elk doel hebben wij het geschikte toestel in huis. Bij vragen kan je ons altijd contacteren en ons assortiment is steeds online te raadplegen. We begeleiden je graag bij het uitkiezen van een toestel op jouw maat.

Jouw loopband gratis aan huis geleverd in Ulbeek

Wij kunnen je aangekochte loopband, home- of crosstrainer in Ulbeek komen leveren én plaatsen. Zo ben je er zeker van dat er geen schade wordt aangericht aan je vloer of muur. Wij kunnen ieder toestel probleemloos installeren in de daarvoor voorziene omgeving. Bovendien stellen we het toestel af op jouw prioriteiten en geven we de nodige uitleg om je op weg te helpen bij het eerste gebruik. Loopt er na de plaatsing iets mis of merk je schade op? Contacteer ons dan gerust. Wij helpen je graag. bowflex loopband

De voordelen van een loopband

Twijfel je nog over de installatie van een loopband bij je thuis in Ulbeek? Onze medewerkers staan klaar om je te adviseren. Het gebruik van een loopband biedt in ieder geval wel een paar voordelen. Met een loopband kan je op ieder moment van de dag oefenen, want je bent niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren. Wie op een loopband loopt, belast zijn lichaam trouwens een stuk minder. Je bent hier absoluut bij gebaat als je snel last hebt van pijnlijke knieën. Het is perfect mogelijk om intervaltrainingen te doen en het tempo aan te passen wanneer nodig. Zo kan je je conditie het hele jaar door op peil houden.

Advies en service op jouw maat

Fitness Specialist is een familiebedrijf dat een hart heeft voor sport en fitness. Jouw voorkeuren vormen dan ook de basis voor onze service en ons advies. Dat zorgt ervoor dat jij naar huis gaat met een loopband die compleet afgestemd is op jouw levensstijl. Bovendien zorgen we ervoor dat de loopband netjes bij jou in Ulbeek geleverd en geïnstalleerd wordt. Ons aanbod beter leren kennen? Met open armen ontvangen we je in onze showroom. Liever op voorhand al eens de opties bekijken? Dat doe je via de webshop.