Menu
Your Cart

Train thuis in Teuven met een loopband van Fitness Specialist

Vastbesloten om aan je conditie te werken? Je kunt het eenvoudig doen vanuit je eigen huis in Teuven met een loopband van Fitness Specialist. Al meer dan 15 jaar is Fitness Specialist bedreven in de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding. Wij kiezen er bewust voor om enkel producten van hoogstaande kwaliteit te verkopen volgens een klantgerichte service. Op die manier kan je probleemloos genieten van een sportsessie in eigen huis. bowflex loopband zijaanzicht

De voordelen van een loopband

Heb je nog twijfels om een loopband bij je thuis in Teuven te installeren? Onze medewerkers geven gepast advies mee. In ieder geval heeft het gebruik van een loopband enkele voordelen. Met een loopband ben je niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren, zo kan je op ieder moment van de dag oefenen. Wie op een loopband loopt, belast zijn lichaam trouwens een stuk minder. Als je snel last hebt van je knieën, ben je er absoluut bij gebaat. Het tempo is gemakkelijk aan te passen en ook intervaltrainingen zijn mogelijk. Zo wordt je fitheid het hele jaar door op peil gehouden.

Wij leveren jouw loopband kosteloos aan huis in Teuven

Wij kunnen je aangekochte loopband, home- of crosstrainer in Teuven komen leveren én installeren. Je hoeft je bij de montage dus geen zorgen te maken over het aanrichten van schade aan je vloer of muren. Met heel wat ervaring op de teller, kunnen we ieder toestel probleemloos installeren in de daarvoor voorziene ruimte. We helpen je op weg door de nodige toelichting te geven en stellen het toestel bovendien af volgens jouw wensen. Merk je schade of problemen op na de plaatsing? Dan kan je ons altijd contacteren. Wij helpen je graag. bowflex loopband

Waarom je loopband bestellen bij Fitness Specialist?

Wie ervoor kiest te investeren in een loopband van Fitness Specialist, gaat voor de juiste keuze. Wij geven advies op jouw maat en verkopen alleen A-merken. Fitness Specialist levert jouw loopband trouwens ook gratis aan huis in Teuven. Volg je een revalidatietraject of wil je graag wat meer bewegen? Train je voor een marathon of wil je een walking desk uitproberen? Welk doel je ook voor ogen hebt, wij hebben het geschikte toestel. Twijfel niet om ons bij vragen te contacteren en neem gerust al een kijkje tussen ons online assortiment. We helpen je heel graag bij het uitkiezen van een geschikt toestel.

Advies en service afgestemd op jouw voorkeuren

Fitness Specialist is een familiebedrijf met een passie voor fitness en sport in het algemeen. We stemmen onze service en ons advies dan ook volledig af op jouw wensen. Zo ga jij gegarandeerd naar huis met een loopband die compleet past bij je levensstijl. We komen de loopband bovendien netjes bij jou in Teuven installeren en leveren. Wil je ons aanbod beter leren kennen? Kom dan zonder twijfel eens langs in onze showroom. Liever op voorhand al eens kijken naar de opties? Dat doe je via de webshop.