Menu
Your Cart

Train thuis in Tessenderlo met een loopband van Fitness Specialist

Graag je conditie op peil houden? Met een loopband van Fitness Specialist doe je het gewoonweg vanuit je eigen woning in Tessenderlo. Al meer dan 15 jaar is Fitness Specialist gespecialiseerd in de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding. Wij kiezen er bewust voor om enkel producten van hoogstaande kwaliteit te verkopen volgens een klantgerichte service. Zo kan je iedere dag genieten van een zorgeloze sportsessie in eigen huis. loopband bowflex

Geniet van de voordelen van een loopband

Heb je nog twijfels om een loopband bij je thuis in Tessenderlo te installeren? Onze medewerkers zijn er om je te bijstaan. Het gebruik van een loopband is in ieder geval aan een paar voordelen gekoppeld. Met een loopband kan je op ieder moment van de dag oefenen, want je bent niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren. Op een loopband lopen is trouwens ook een pak minder belastend voor je lichaam. Als je vlug last hebt van pijnlijke gewrichten, ben je hier absoluut bij gebaat. Het tempo is vlot te regelen en daarnaast kan je ook werken met intervaltrainingen. Zo kan je je conditie het hele jaar door op peil houden.

Waarom een loopband van Fitness Specialist kopen?

Een loopband van Fitness Specialist kopen, is de investering meer dan waard. We geven altijd advies op jouw maat en daarnaast bevat ons aanbod enkel topmerken. Fitness Specialist zorgt er trouwens ook voor dat jouw loopband gratis in Tessenderlo wordt geleverd. Ben je een revalidatietraject aan het volgen of wil je graag wat meer bewegen? Train je voor een marathon of lijkt een walking desk jou wel wat? Samen bepalen we welk toestel het beste past bij jouw doelen. Neem gerust een kijkje tussen ons online assortiment en twijfel niet om ons te contacteren bij vragen. Om een toestel op jouw maat uit te kiezen, helpen we je graag. rebound loopband

Jouw loopband door ons gratis aan huis geleverd in Tessenderlo

Indien je dat wenst kunnen we je aangekochte loopband, home- of crosstrainer in Tessenderlo leveren én plaatsen. Zo hoef je er niet mee in te zitten dat er schade wordt aangericht aan je vloer of muur. Dankzij onze jarenlange ervaring, kunnen wij ieder toestel probleemloos monteren in de daarvoor voorziene omgeving. We stellen het toestel bovendien af op jouw wensen en geven de nodige toelichting om je op weg te helpen bij het eerste gebruik. Loopt er na de installatie iets mis of merk je schade op? Dan kan je ons altijd contacteren. Wij zijn er voor onze klanten.

Advies en service afgestemd op jouw voorkeuren

Fitness Specialist is een familiebedrijf met een passie voor fitness en sport in het algemeen. We stemmen onze service en ons advies dan ook volledig af op jouw wensen. Op die manier ben je zeker van de juiste aankoop. De loopband wordt bovendien netjes bij jou in Tessenderlo geleverd en geïnstalleerd. Meer te weten komen over ons aanbod? Twijfel niet om eens langs te komen in onze showroom. Bekijk je onze opties liever op voorhand? Scrol dan alvast eens door onze webshop.