Menu
Your Cart

Nood aan een kwalitatieve loopband bij je thuis in Stal?

Vastbesloten om aan je fitheid te werken? Dat doe je simpelweg vanuit je eigen huis in Stal met een loopband van Fitness Specialist. In de verkoop van fitnesstoestellen, sportvoeding en sportkledij zijn we bij Fitness Specialist al meer dan 15 jaar gespecialiseerd. Wij kiezen voor een klantgerichte service en verkopen alleen hoogstaande producten. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van een zorgeloze sportsessie in eigen huis.

Laat je loopband gratis aan huis afleveren in Stal

De levering en installatie van je loopband in Stal kan door Fitness Specialist voorzien worden. Zo blijven je vloeren en muren zonder twijfel schadevrij. Wij kunnen dankzij ons jarenlange ervaring ieder toestel probleemloos monteren in de daarvoor voorziene omgeving. Door het toestel af te stellen volgens jouw wensen, helpen we je meteen op weg. Loopt er na de plaatsing iets mis of merk je schade op? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Op ons kun je rekenen.

Welke voordelen haal je uit een loopband

Heb je nog twijfels over de installatie van een loopband bij jou in Stal? Onze medewerkers zijn er om je te bijstaan. Het gebruik van een loopband is in ieder geval aan een paar voordelen gekoppeld. Met een loopband kan je op ieder moment van de dag oefenen, want je bent niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren. Verder is lopen op een loopband ook een pak minder belastend voor je lichaam. Als je snel last hebt van je knieën, ben je er zeker bij gebaat. Het tempo is gemakkelijk aan te passen en ook intervaltrainingen zijn mogelijk. Je conditie kan je zo eenvoudig het hele jaar door op peil houden.

Waarom investeren in een loopband van Fitness Specialist?

Investeren in een loopband van Fitness Specialist, betekent kiezen voor kwaliteit. In ons gamma vind je enkel topmerken terug en bovendien geven we altijd advies op jouw maat. Het is trouwens zo dat we de loopband ook gratis bij jou in Stal leveren. Ben je aan het revalideren of wil je graag wat meer bewegen? Train je voor een marathon of wil je een walking desk uitproberen? Samen bepalen we welk toestel het beste past bij jouw doelen. Twijfel niet om ons bij vragen te contacteren en neem gerust al een kijkje tussen ons online assortiment. We helpen je graag bij het uitkiezen van een toestel op jouw maat.

Advies en service op jouw maat

Fitness Specialist is een familiebedrijf met een passie voor fitness en sport in het algemeen. Jouw voorkeuren zijn dan ook het uitgangspunt van ons advies. Zo ga je gegarandeerd voor de aankoop van een geschikt toestel. We zorgen er bovendien voor de de loopband netjes bij jou in Stal geleverd en geïnstalleerd wordt. Meer over ons gamma te weten komen? Twijfel niet om eens langs te komen in onze showroom. Wil je de opties liever op voorhand raadplegen? Dat is mogelijk via de webshop.