Menu
Your Cart

Nood aan een kwalitatieve loopband bij je thuis in Sluizen?

Behoefte om aan je fitheid te werken? Je kunt het eenvoudig doen vanuit je eigen huis in Sluizen met een loopband van Fitness Specialist. In de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding zijn we bij Fitness Specialist al meer dan 15 jaar gespecialiseerd. Wij staan garant voor een klantgerichte service en verkopen alleen kwalitatief hoogstaande producten. Op die manier kan je zonder problemen genieten van een sportsessie in eigen huis. loopband bowflex

Wij leveren jouw loopband gratis aan huis in Sluizen

Je aangekochte loopband, home- of crosstrainer kan door ons in Sluizen worden geleverd én geïnstalleerd. Zo blijven je vloeren en muren zeker schadevrij. Dankzij onze jarenlange ervaring, kunnen wij ieder toestel probleemloos monteren in de daarvoor voorziene ruimte. We helpen je op weg door de nodige uitleg te geven en stellen het toestel bovendien af volgens jouw voorkeuren. Merk je na de montage problemen of schade op? Twijfel niet om contact op te nemen. Wij zijn er voor onze klanten.

Geniet van de voordelen van een loopband

Nog niet zeker over de installatie van een loopband bij je thuis in Sluizen? Onze medewerkers staan klaar om je te bijstaan. De aanschaf van een loopband biedt in ieder geval een paar voordelen. Omdat je door een loopband niet afhankelijk bent van het weer of andere omgevingsfactoren, kan je op ieder moment van de dag oefenen. Op een loopband lopen is voor je lichaam ook een pak minder belastend. Je bent hier dus absoluut bij gebaat als je snel last hebt van kwetsuren. Daarnaast kan je het tempo vlot regelen en is intervaltraining eenvoudig in te stellen via de programmatie. Je conditie kan je zo eenvoudig het hele jaar door op peil houden. rebound loopband

Waarom een loopband van Fitness Specialist kopen?

Wie ervoor kiest te investeren in een loopband van Fitness Specialist, gaat voor de juiste keuze. Wij verkopen alleen topmerken en geven advies op maat van jouw wensen. De loopband wordt trouwens ook kosteloos bij jou in Sluizen geleverd. Volg je een revalidatietraject of wil je graag wat meer bewegen? Heb je nood aan beweging tijdens de werkuren (walking desk) of ben je aan het oefenen voor een marathon? Wij bieden je het toestel aan dat aansluit bij je doelen. Indien je vragen hebt over het assortiment, twijfel niet om ons te contacteren. We helpen je graag om een toestel uit te kiezen op jouw maat.

Advies en service op jouw maat

Fitness Specialist is een familiebedrijf dat een hart heeft voor fitness en sport in het algemeen. De service en het advies dat wij aanbieden is dan ook afgestemd op jouw voorkeuren. Zo ga je gegarandeerd voor de aankoop van een geschikt toestel. We zorgen er bovendien voor de de loopband netjes bij jou in Sluizen geleverd en geïnstalleerd wordt. Wil je meer te weten komen over ons aanbod? Kom dan zeker eens langs in onze showroom. Wil je de opties liever op voorhand bekijken? Dat doe je via de webshop.