Menu
Your Cart

Fitness Specialist: de expert in loopbanden voor bij je thuis in Sint-Truiden

Wil je je fitheid graag op peil houden? Met een loopband van Fitness Specialist doe je het gewoon vanuit je eigen huis in Sint-Truiden. Al meer dan 15 jaar is Fitness Specialist gespecialiseerd in de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding. Wij staan garant voor kwalitatief hoogstaande fitnesstoestellen en een klantgerichte service. Zo kan je iedere dag genieten van een zorgeloze sportsessie in eigen huis. bowflex loopband zijaanzicht

Waarom investeren in een loopband van Fitness Specialist?

Koop je een loopband van Fitness Specialist, dan is het de investering meer dan waard. Ons aanbod bevat enkel merken van de bovenste plank en bovendien geven we advies op jouw maat. Fitness Specialist zorgt er trouwens ook voor dat jouw loopband kosteloos in Sint-Truiden geleverd wordt. Ben je aan het revalideren of wil je graag wat meer bewegen? Ben je je aan het voorbereiden op een marathon of heb je nood aan meer beweging tijdens de werkuren (walking desk)? Voor elk doel hebben wij het geschikte toestel. Twijfel niet om ons te contacteren bij vragen en neem gerust al een kijkje tussen ons online assortiment. Om een toestel op jouw maat uit te kiezen, helpen we je graag.

Jouw loopband gratis aan huis geleverd in Sint-Truiden

De levering en installatie van je loopband in Sint-Truiden kan Fitness Specialist voorzien. Je hoeft je bij de montage dus geen zorgen te maken over het veroorzaken van schade aan je vloer of muren. Met heel wat ervaring op de teller, kunnen we ieder toestel probleemloos plaatsen in de daarvoor voorziene ruimte. We helpen je op weg door de nodige uitleg te geven en stellen het toestel bovendien af volgens jouw wensen. Merk je schade op of zie je dat er na de plaatsing iets misloopt? Dan kan je ons altijd contacteren. Je kan op ons rekenen. bowflex loopband

De voordelen van een loopband

Twijfel je nog over de installatie van een loopband bij je thuis in Sint-Truiden? Onze medewerkers staan je bij met advies. Het is in ieder geval zo dat het gebruik van een loopband enkele voordelen biedt. Zo maakt een loopband het mogelijk om op ieder moment van de dag te trainen: je bent niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren. Op een loopband lopen is trouwens ook een pak minder belastend voor je lichaam. Een absolute aanrader voor wie snel last heeft van pijnlijke benen of knieën. Het tempo is vlot te reguleren en daarnaast kan je ook werken met intervaltrainingen. Zo hou je het hele jaar door je conditie op peil.

Service en advies op jouw maat

Als familiebedrijf is Fitness Specialist gepassioneerd door fitness en sport in het algemeen. De service en het advies dat wij aanbieden is dan ook afgestemd op jouw prioriteiten. Zo ben je absoluut zonder twijfel van de juiste aankoop. Bovendien zorgen we ervoor dat de loopband netjes bij jou in Sint-Truiden geleverd en geïnstalleerd wordt. Meer over ons aanbod te weten komen? Je bent meer dan welkom in onze showroom. De opties liever op voorhand bekijken? Raadpleeg onze webshop dan.