Menu
Your Cart

Een kwalitatieve loopband bij je thuis in Sint-Martens-Voeren?

Je conditie op peil houden? Dat kan je perfect doen vanuit je eigen huis in Sint-Martens-Voeren met een loopband van Fitness Specialist. Als familiebedrijf is Fitness Specialist al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding. Wij kiezen bewust voor een klantgerichte aanpak waarbij alleen kwalitatief hoogstaande producten verkocht worden. Zo geniet jij probleemloos van een sportsessie in eigen huis. loopband bowflex

De voordelen van een loopband

Heb je nog twijfels over de installatie van een loopband bij jou in Sint-Martens-Voeren? Onze medewerkers zijn er om je te bijstaan. De aanschaf van een loopband biedt in ieder geval een paar voordelen. Omdat je door een loopband niet afhankelijk bent van het weer of andere omgevingsfactoren, kan je op ieder moment van de dag trainen. Verder is lopen op een loopband ook een pak minder belastend voor je lichaam. Je bent hier absoluut bij gebaat als je snel last hebt van pijnlijke knieën. Daarnaast kan je intervaltraining gemakkelijk instellen via de programmatie en is het tempo vlot te reguleren. Zo hou je het hele jaar door je fitheid op peil.

Jouw loopband door ons kosteloos aan huis geleverd in Sint-Martens-Voeren

De levering en installatie van je loopband in Sint-Martens-Voeren kan Fitness Specialist voorzien. Zo hoef je er niet mee in te zitten dat er schade wordt aangericht aan je vloer of muur. Omdat we al heel wat ervaring hebben, kunnen we het toestel probleemloos installeren in iedere omgeving. Door het toestel af te stellen volgens jouw wensen, helpen we je meteen op weg. Zie je schade of merk je na de montage dat er iets misloopt? Twijfel dan niet om ons een seintje te geven. Wij helpen je graag. rebound loopband

Waarom investeren in een loopband van Fitness Specialist?

Een loopband van Fitness Specialist kopen, is de investering meer dan waard. Wij geven advies op jouw maat en verkopen alleen merken van de bovenste plank. Fitness Specialist zorgt er trouwens ook voor dat jouw loopband gratis in Sint-Martens-Voeren geleverd wordt. Volg je een revalidatietraject of wil je graag wat meer bewegen? Ben je aan het oefenen voor een marathon of heb je behoefte aan meer beweging tijdens de werkuren (walking desk)? Voor elk doel hebben wij het geschikte toestel. Neem gerust een kijkje tussen ons online assortiment en twijfel niet om ons te contacteren bij vragen. We helpen je heel graag bij het uitkiezen van een geschikt toestel.

Service en advies op jouw maat

Als familiebedrijf is Fitness Specialist gepassioneerd door sport en fitness. We zorgen dan ook voor advies en service op jouw maat. Zo ga je gegarandeerd voor de aankoop van een geschikt toestel. We zorgen er bovendien voor dat de loopband netjes bij jou in Sint-Martens-Voeren wordt geleverd en geïnstalleerd. Meer te weten komen over ons aanbod? Twijfel niet om eens langs te komen in onze showroom. Wil je onze opties liever op voorhand bekijken? Dan kan je al eens door onze webshop scrollen.