Menu
Your Cart

Een kwalitatieve loopband bij je thuis in Sint-Huibrechts-Lille?

Wil je je fitheid graag op peil houden? Je doet het met een loopband van Fitness Specialist simpelweg vanuit je eigen woning in Sint-Huibrechts-Lille. Als familiebedrijf is Fitness Specialist al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding. Onze service is klantgericht en onze producten zijn kwalitatief hoogstaand. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van een zorgeloze sportsessie in eigen huis. bowflex loopband zijaanzicht

Waarom je loopband bestellen bij Fitness Specialist?

Investeren in een loopband van Fitness Specialist is de moeite waard. In ons aanbod vind je enkel merken van de bovenste plank terug en bovendien geven we altijd advies op jouw maat. Fitness Specialist zorgt er trouwens ook voor dat jouw loopband kosteloos in Sint-Huibrechts-Lille wordt geleverd. Volg je een revalidatietraject of wil je graag wat meer bewegen? Train je voor een marathon of lijkt een walking desk jou wel wat? Welk doel je ook voor ogen hebt, wij hebben het geschikte toestel. Ons assortiment is altijd online te raadplegen en bij vragen kan je ons steeds contacteren. Om een toestel op jouw maat uit te kiezen, helpen we je graag.

Geniet van de voordelen van een loopband

Nog niet zeker over de installatie van een loopband bij je thuis in Sint-Huibrechts-Lille? Je kan rekenen op onze medewerkers voor het juiste advies. Een loopband aanschaffen biedt in ieder geval een paar voordelen. Met een loopband ben je niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren, zo kan je op ieder moment van de dag trainen. Wie op een loopband loopt, zal het lichaam trouwens minder belasten. Als je vlug last hebt van pijnlijke gewrichten, ben je hier absoluut bij gebaat. Het is perfect mogelijk om intervaltrainingen te doen en het tempo aan te passen wanneer nodig. Je fitheid is zo het hele jaar door op peil te houden. bowflex loopband

Wij leveren jouw loopband kosteloos aan huis in Sint-Huibrechts-Lille

Wij komen je aangekochte loopband, home- of crosstrainer in Sint-Huibrechts-Lille leveren én installeren. Schade aan je vloer of muren kan op die manier het beste vermeden worden. Wij hebben jarenlange ervaring, waardoor we ieder toestel probleemloos kunnen monteren in de daarvoor voorziene omgeving. We geven de nodige uitleg om je op weg te helpen bij het eerste gebruik en stellen het toestel af volgens jouw voorkeuren. Merk je na de installatie problemen of schade op? Twijfel dan niet om ons een seintje te geven. Wij zijn er voor onze klanten.

Advies en service afgestemd op jouw prioriteiten

Sport en fitness zijn vanzelfsprekende passies voor ons familiebedrijf. We zorgen dan ook voor service en advies op jouw maat. Zo ga je gegarandeerd voor de aankoop van een geschikt toestel. Bovendien zorgen we ervoor dat de loopband netjes bij jou in Sint-Huibrechts-Lille geleverd en geïnstalleerd wordt. Wil je ons aanbod grondiger leren kennen? Kom dan absoluut eens langs in onze showroom. Liever op voorhand al eens de opties raadplegen? Dat doe je via de webshop.