Menu
Your Cart

Een kwalitatieve loopband bij je thuis in Sint-Huibrechts-Hern?

Graag je conditie op peil houden? Dat doe je gewoon vanuit je eigen woning in Sint-Huibrechts-Hern met een loopband van Fitness Specialist. In de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding zijn we bij Fitness Specialist al meer dan 15 jaar gespecialiseerd. Wij kiezen er bewust voor om enkel producten van hoogstaande kwaliteit te verkopen volgens een klantgerichte service. Zo geniet jij zonder zorgen van een sportsessie in eigen huis. bowflex loopband zijaanzicht

De voordelen van een loopband

Zit je nog met bepaalde twijfels over de installatie van een loopband bij je thuis in Sint-Huibrechts-Hern? Onze medewerkers geven gepast advies mee. Het is in ieder geval zo dat het gebruik van een loopband enkele voordelen biedt. Zo maakt een loopband het mogelijk om op ieder moment van de dag te oefenen en ben je niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren. Wie op een loopband loopt, belast zijn lichaam trouwens een stuk minder. Je bent hier absoluut bij gebaat als je snel last hebt van pijnlijke knieën. Het tempo is vlot te reguleren en daarnaast kan je ook werken met intervaltrainingen. Zo valt je fitheid het hele jaar door goed op peil te houden.

Waarom een loopband van Fitness Specialist kopen?

Koop je een loopband van Fitness Specialist, dan is het de investering meer dan waard. Ons aanbod bestaat enkel uit A-merken en bovendien geven we altijd advies op jouw maat. Fitness Specialist zorgt er trouwens ook voor dat jouw loopband kosteloos in Sint-Huibrechts-Hern wordt geleverd. Ben je aan het revalideren of wil je graag wat meer bewegen? Train je voor een marathon of lijkt een walking desk jou wel wat? Voor elk doel hebben wij het geschikte toestel. Twijfel niet om ons bij vragen te contacteren en neem gerust al een kijkje tussen ons online assortiment. We helpen je graag bij het uitkiezen van een toestel op jouw maat. rebound loopband

Wij leveren jouw loopband gratis aan huis in Sint-Huibrechts-Hern

Wij kunnen je aangekochte loopband, home- of crosstrainer in Sint-Huibrechts-Hern komen leveren én installeren. Zo ben je er zonder twijfel van dat er geen schade wordt aangericht aan je vloer of muur. Wij kunnen dankzij ons jarenlange ervaring ieder toestel probleemloos plaatsen in de daarvoor voorziene omgeving. We geven de nodige uitleg om je op weg te helpen bij het eerste gebruik en stellen het toestel af volgens jouw prioriteiten. Merk je schade of problemen op na de installatie? Twijfel niet om ons iets te laten weten. Je kan altijd op ons rekenen.

Advies en service op jouw maat

Fitness Specialist is een familiebedrijf dat een hart heeft voor sport en fitness. We zorgen dan ook voor advies en service op jouw maat. Zo ga je gegarandeerd voor de aankoop van een geschikt toestel. Bovendien zorgen we ervoor dat de loopband netjes bij jou in Sint-Huibrechts-Hern geleverd en geïnstalleerd wordt. Wil je kennismaken met ons aanbod? Met open armen ontvangen we je in onze showroom. Bekijk je de opties liever op voorhand? Dat is mogelijk via de webshop.