Menu
Your Cart

Train thuis in Schalkhoven met een loopband van Fitness Specialist

Behoefte om aan je fitheid te werken? Je doet het met een loopband van Fitness Specialist simpelweg vanuit je eigen huis in Schalkhoven. Al meer dan 15 jaar is Fitness Specialist gespecialiseerd in de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding. Wij staan garant voor een klantgerichte service en verkopen alleen kwalitatief hoogstaande fitnesstoestellen. Op die manier geniet jij probleemloos van een sportsessie in eigen huis. bowflex loopband zijaanzicht

Welke voordelen haal je uit een loopband?

Ben je nog niet zonder twijfel of je een loopband in je huis in Schalkhoven wil installeren? Onze medewerkers zijn er om je te adviseren. Uit het gebruik van een loopband kan je in ieder geval een paar voordelen halen. Omdat je door een loopband niet afhankelijk bent van het weer of andere omgevingsfactoren, kan je op ieder moment van de dag oefenen. Wie op een loopband loopt, belast zijn lichaam trouwens een stuk minder. Wie snel last heeft van kwetsuren is hier dus absoluut bij gebaat. Het tempo is vlot te reguleren en daarnaast kan je ook werken met intervaltrainingen. Zo valt je conditie het hele jaar door goed op peil te houden.

Jouw loopband door ons kosteloos aan huis geleverd in Schalkhoven

Indien je dat wenst kunnen we je aangekochte loopband, home- of crosstrainer in Schalkhoven leveren én monteren. Schade aan je vloer of muren kan op die manier het beste vermeden worden. Wij kunnen dankzij ons jarenlange ervaring ieder toestel probleemloos monteren in de daarvoor voorziene ruimte. We helpen je op weg door de nodige toelichting te geven en stellen het toestel bovendien af volgens jouw prioriteiten. Merk je na de plaatsing dat er iets misloopt of zie je schade? Geef ons dan gerust een seintje. Op ons kun je rekenen. bowflex loopband

Waarom je loopband bestellen bij Fitness Specialist?

Investeren in een loopband van Fitness Specialist is de moeite waard. Ons aanbod bevat alleen merken van de bovenste plank en bovendien geven we advies op jouw maat. Fitness Specialist zorgt er trouwens ook voor dat jouw loopband gratis in Schalkhoven geleverd wordt. Ben je een revalidatietraject aan het volgen of wil je graag wat meer bewegen? Train je voor een marathon of heb je nood aan meer beweging tijdens de werkuren (walking desk)? Wij hebben voor elk doel het geschikte toestel. Twijfel niet om ons te contacteren bij vragen en neem gerust al een kijkje tussen ons online assortiment. Graag helpen we jou bij het uitkiezen van een toestel op jouw maat.

Ons advies, afgestemd op jouw wensen

Fitness Specialist is een familiebedrijf dat een hart heeft voor sport en fitness. We zorgen dan ook voor service en advies op jouw maat. Zo koop jij gegarandeerd een loopband die volledig past bij jouw levensstijl. De loopband wordt bovendien netjes bij jou in Schalkhoven geleverd en geïnstalleerd. Meer te weten komen over ons aanbod? Twijfel niet om eens langs te komen in onze showroom. De opties liever op voorhand raadplegen? Raadpleeg onze webshop dan.